filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Linia morții – Flatliners (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Niels Arden Oplev
Actori: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiefer Sutherland
An: 2017
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Linia morții – Flatliners

În Linia morţii, cinci studenţi la medicină, obsedaţi de misterele care se află dincolo de limita vieţii, se implică într-un experiment pe cât de temerar pe atât de periculos: oprindu-şi inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăieşte o experienţă la limita morţii, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Dar pe măsură ce experimentele lor devin tot mai riscante, ei încep să fie hăituiţi de propriile păcate din trecut, care sunt reînviate de efectele paranormale ale trecerii dincolo de moarte.

Flatliners este un sequel al filmului din 1990, cu Nina Dobrev, Ellen Page, Kiefer Sutherland (şi în distribuția primului film Flatliners/Dincolo de moarte), plus Diego Luna (Rogue One).

Fricile puternic viscerale – precum cea de înălţime; de viteză excesivă; de lifturi (a cădea în gol); de înec ni se reactivează ca spectatori şi ne ţin încordaţi pe tot parcursul filmului; odată ce coşmarul pe care îl trăieşte fiecare protagonist se dezvăluie. Teama de moarte; însă; e cea pe care personajele o înving; făcându-ne curioşi faţă de experimentul lor. La un nivel mai puţin instictual; vina; remuşcările sunt cele care domină personajele; aflate – după experiment – în căutarea izbăvirii.

Flatliners poate fi destul de haunting pentru oricine prin tema sumbră/morbidă şi viziunile trăite de personaje în cele câteva minute între oprirea inimii și moartea cerebrală; viziuni care continuă cu intensitate sporită după resuscitare. Însă surprizele sunt doar la nivel de estetică a coşmarului trăit de fiecare personaj şi referitor doar la fantomele/demonii care îi bântuie pe nefericiţii protagonişti.