filme-online-banner

Little White Lies – Les petits mouchoirs (2010) film online subtitrat

Regia: Guillaume Canet
Actori: Benoît Magimel, François Cluzet, Marion Cotillard
Anul: 2010
Gen: Comedie, Drama
Durata: 154 minute
IMDB: 7.1

PARIS – “Little White Lies” o comedie plină de viață care se transformă greu lacrimă-Jerker, a devenit traversa lovit acest sezon într-o orgie bruscă de publicitate – “! Filmul cult al anului” o revizuire citit.

Dintr-o data zambitoare, fata cu barbă de Guillaume Canet, scriitorul și regizorul, este peste tot. Este o intindere a apela filmul său nou “Bienvenue chez les Ch’tis” sau “Les Choristes”, ambele din care a început mici și transformat în mega-hit-uri, pe măsură ce piața franceză merge, dar “Little White Lies” a avut premiera la Festivalul Toronto ca “minciuni” Little White și nu prezintă semne de decolorare departe, cu box office topping 5 milioane de bilete vândute, și coloana sonoră excelentă puternic comercializate.

Acest succes neașteptat, șampanie datorează o mulțime de care nestatornic cult-regizor, din gură în gură, alimentat de modernizarea și internaționalizarea societății franceze, pentru o mai bună sau mai rău. Au fost comentarii admirative și, interesant, destul de alte câteva scuipa furie la profilul mare al filmului, și de la domnul Canet însuși, care a fost destul de sondare autor-ish cu privire la ceea ce simte sunt bazele profunde ale acestui film amuzant. (Deși a câștigat César pentru cel mai bun regizor în 2007, pentru prima său film caracteristică, un thriller, “Ne le dis à personne” [nu spună nimănui], el este mai bine cunoscut ca un actor, în “Joyeux Noël”, de exemplu) . Discuție animate și supărat pe site-urile Web continua lupta. Film putred! Indulgent cu sine! Lucru de geniu! Acei oameni care au opinii au cele puternice.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: