PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Long Shot (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Jacob LaMendola
Actori: Juan Catalan, Larry David, Todd Melnik
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Long Shot

Long Shot demonstrează că unele povestiri de exonerare au sfârșituri fermecate imediat. Indiferent de faptul că aceste situații apar, este în mod greșit problematic. Îi place să faci un ucigaș și timp: povestea lui Kalief Browder dovedește un lucru; viața înseamnă a fi în locul potrivit la momentul potrivit. Mesajul lui Long Shot este probabil acela. De fapt, Juan Catalan a fost extrem de norocos și acest documentar, care oferă o serie de imagini TV și fotografii nefolosite de aparat de fotografiat, este aproape o insultă a sistemului de justiție.

Juan Catalan a fost acuzat de uciderea unui copil de 16 ani. Un martor a descris un domn cu mustață și păr sub buza inferioară. Din fericire pentru Juan, a fost la un joc de baseball, dar ceea ce este și mai providențial este că HBO înregistrează o serie de televiziune la acel moment. Având în vedere că acest documentar are doar patruzeci de minute, devine o mulțime de informații transferate spectatorului destul de repede. El sărbătorește coincidența și ridicolitatea dovezilor că poliția trăiește. Long Shot nu are semne distinctive ale unui om aproape de dezastru.

Titlul are un dublu înțeles, unul pe care nu îl voi înmâna – pe care îl puteți afla singur. Unul dintre sensuri este că avocatul implicat îndeaproape avea șanse foarte mici de a dovedi nevinovăția lui Juan. Un stadion plin de mii de oameni nu este un loc ușor de observat un observator nefericit care urmărește jocul folosind o varietate de camere. Nu este ușor să convingem HBO să furnizeze rulouri de material video atunci când seria lor nu este încă difuzată. De fapt, Long Shot demonstrează că sistemul de justiție în vigoare se poate baza doar pe noroc. Dreptatea implică dovedirea inocenței, precum și a vinovăției.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: