filme-online-banner

Lost for Life (2013) documentar online subtitrat

Gen: Crima, Documentar
IMDB Rating: 6,8
Regizor(i): Joshua Rofé

Filmarile Lost for Life la Columbine High School. Filme Scream lui Wes Craven. Acestea sunt pietre de încercare culturale mult prea familiare referite de criminalii Teen la începutul complet refrigerare de Lost for Life, o premieră mondială regizat de Joshua Rofe. Documentarul, care examinează întrebarea dacă ar trebui să fie legal pentru minori să fie condamnat la viață fără eliberare condiționată, începe cu copii de 16 ani Brian și Torey complot pentru a ucide un coleg de clasa, aparent doar pentru lovituri. Rofe reface crima prin fotografii și videoclipuri împușcat reală de cei doi băieți atât înainte, cât și după crimă. Este șocant și oribil, și face gol filmului Lost for Life de garnering simpatie pentru criminali pare bine apropia imposibil.

Dar Rofe face o treaba admirabil. Multe dintre minori condamnați el interviuri au fost abuzate ca si copii; o, care a petrecut mai mult de 20 de ani în închisoare, a fost implicat într-o gasca de la o vârstă foarte fragedă. Într-o scenă, fotografiile sunt afișate de un băiat cu mama și tatăl vitreg lui ca omul care băiatul a devenit descrie cum a ucis-le; mai târziu, în timp ce povestește abuzul emotional si fizic a suferit la mâinile lor, aceleași fotografiile sunt prezentate, îmbibate cu un nou aer de amenințare. Printre problemele ridicate: Ce spune despre America că, atunci când inocența este corupt, iar sistemul nu pentru a ajuta copiii care au nevoie de ea, ei obligați să plătească cu viața lor întregi? Ar trebui copiii nu se acorde o șansă de răscumpărare?

Scena cea mai în mișcare în film Lost for Life implică un grup de suport pentru rudele ucigași condamnați minori. O femeie participa spune povestea de modul în vârstă de trei ani, fiul ei a fost ucis de un spray de gloanțe declanșate de doi adolescenti. Ea descrie furia ei, durerea ei, dorința de răzbunare, dar, de asemenea, modul în care ea în cele din urmă a învățat pentru a găsi compasiune pentru băieții care au ucis copilul.

De asemenea, afectează este povestea unui membru al bandei condamnat pentru crimă la 17. În timp ce în închisoare el se abate de la activitatea de bandă și spre învățăturile Islamului; el dedica, de asemenea, viața lui de a ajuta alti tineri evita aceeași soarta. În cele din urmă, după mai mult de două decenii de încarcerare, el eliberat condiționat prin ordin al guvernatorului. Deci, se pare, de reabilitare este posibil. Dar atunci când este afișat vizualizatorul omul acum matur, care a ucis părinții vorbesc calm și nemilos cu privire la modul în care el va fi liber o zi, indiferent de cât timp este nevoie, sau un alt nu recunoaște partea sa la moartea colegului sau de clasa, chiar după șase ani în închisoare, titlul filmului Lost for Life, Lost for Life, se simte mai mult decât apt.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: