filme-online-banner

Lost River (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Fantezie, Mister
Scenariu: Ryan Gosling
IMDB : 5.8
Regizor(i): Ryan Gosling
Actori: Saoirse Ronan, Eva Mendes, Christina Hendricks


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lost River

Pe fundalul suprarealist al unui oraș care moare pe zi ce trece, Billy, mamă singură a doi copii, intră într-o lume macabră a imaginației în timp ce Bones, băiatul ei, descoperă un drum secret care conduce către un oraș scufundat. Atât Billy cât și Bones trebuie să se scufunde adânc în misterul ce învăluie orașul, pentru ca familia să supraviețuiască.

Cei mai cunoscuți actori se bazează foarte mult pe echipa de producție în timpul debuturilor lor regizate și nu sunt foarte implicați în procesul de regie. Anul trecut; Angelina Jolie a dovedit cu adevărat acest lucru cu filmul său Unbroken (de fapt; cel de-al doilea film al său; în calitate de regizor).

Un film cu buget ridicat din WW2 pe care Jolie; în mod clar; nu a făcut prea mult efort. Se simte ca toată ideea i-a fost dată doar când ea a sunat-o pe agentul ei și a declarat că dorește să îndrepte un nou film. De asemenea; nu este neobișnuit să vedem actorii care se debutează în debutul lor regizoral; cum ar fi Zach Braff în Garden State. Lost River; este cel mai ciudat debut regizoral pe care îl veți vedea vreodată de la un actor.