filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Viata celebrului Pablo Escobar in filmul Loving Pablo online subtitrat, este despre care s-a spus la un moment dat ca traficul global de droguri l-a transformat in cea mai bogata persoana de pe glob. El este din nou explorata cu ajutorul a doi actori populari, sotii Javier Bardem si Penelope Cruz. El interpreteaza personajul titular, in timp ce ea este jurnalista si prezentatoarea TV Virginia Vallejo, pe a carei carte omonima se si bazeaza scenariul.

O petrecere la ferma lui Escobar va prilejui prima sa intalnire cu Virginia, iar tanara se va trezi curand parte a unei povesti de dragoste ce va tine patru ani de zile, transformand-o intr-o protagonista a giganticelor eforturi americane de a-l captura pe traficant.

Un film Loving Pablo online subtitrat dupa cartea jurnalistei Virginia Vallejo (Pablo o numea „biograful meu”). O descindere in infernul traficantilor de droguri, in ritm alert, cu aspect de documentar, mai ales prin comentariul cu voce din off. La asemenea subiect, aspectul prim e de film comercial, de public. Javier Bardem convinge intr-un rol malefic, cu zambet criminal si burta revarsata, asa cum sta bine unui mafiot fara scrupule.


Titlu Romania: Iubindu-l pe Pablo urându-l pe Escobar
Regia: Fernando León de Aranoa
Actori: Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Javier Bardem
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 6.3


Loving Pablo (2017) Online Subtitrat