PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Loving Vincent (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
Actori: Saoirse Ronan, Douglas Booth, Jerome Flynn, Helen McCrory, Robert Gulaczyk
An: 2017
Gen: Animatie, Biografie, Crima
IMDB: 7.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Loving Vincent

Loving Vincent prezintă viaţa şi moartea controversată a lui Vincent van Gogh printr-o animaţie desprinsă din picturile lui şi populată cu personajele desenate de el. Intriga prinde viaţă prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent şi prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

Acesta este un film care trebuie văzut pentru orice fanatic Van Gogh sau, oricum, cine este pasionat de artă. Este inovator și izbitoare din punct de vedere vizual, iar timpul și atenția care a fost dedicată artei sunt clare și evidente.

Povestea însăși nu trebuie repetată aici și mulți oameni știu sau cred că știu povestea lui Van Gogh. Datorită numeroaselor sale scrisori, el este unul dintre marii artiști despre care putem pretinde că avem o perspectivă mai profundă.

În cazul în care filmul se luptă este complot. În primul rând, este o relatare a unei povesti pe care mulți o cunosc. Este clar că premisa era că dorea să folosească arta într-un anumit mod – dar, de fapt, linia de poveste, complotul, este considerația secundară.

Mă întreb cât de corect este istoric prezentarea acestei povestiri. Mi-ar plăcea foarte mult să știu cum pot face referiri la tensiunile care există între diferite personaje. Si la prezentarea unor figuri diferite. Sunt reale sau imaginate pentru scopuri narative?

Am sentimentul că scriitorii doreau să-și exprime dihotomia lui Van Gogh – omul blând, perceptiv, altruist și. De asemenea, sufletul furios, tulburat, confruntat, argumentativ. Deci, ei proiectează aceste percepții asupra personajelor lor. Sau sunt aceste poziții ancorate în adevăr?

Mișcarea filmului este de fapt destul de lentă. Aș spune că cineva care nu a avut o iubire specifică a lui Van Gogh ar putea considera că este lentă și fără probleme.