seriale-online-banner

Luke Cage (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Cheo Hodari Coker
Actori: Mike Colter, Simone Missick, Mahershala Ali
An: 2016
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Luke Cage SEZONUL 2 Online Subtitrat:


s02e01

s02e02

s02e03

s02e04

s02e05

s02e06

s02e07

s02e08

s02e09

s02e10

s02e11

s02e12

s02e13


Sinopsis Luke Cage

După ce un experiment sabotat îl lasă cu superputeri, protagonistul serialului Luke Cage (Mike Colter), condamnat pe nedrept, evadeaza din inchisoare si devine un fugar care încearcă să-și refacă viața în modernul Harlem al zilelor noastre. Doar că este repede dat de gol și trebuie să lupte pentru orașul său, forțat să se confrunte cu un trecut pe care tot sperase că l-a lăsat în urmă.

Cei care nu stiu despre ce e vorba – Dupa ce un experiment sabotat il lasa cu superputeri, Luke Cage devine un fugar care incearca sa-si refaca viata in modernul Harlem al zilelor noastre. Doar ca este repede dat de gol si trebuie sa lupte pentru orasul sau, fortandu-l sa se confrunte cu un trecut pe care tot sperase ca l-a lasat in urma.

Cu câteva zile înainte de lansarea celui de al doilea sezon din Jessica Jones; Netflix a publicat un teaser pentru a ne anunța premiera sezonului doi din Luke Cage.

Când se va lansa; serviciul de streaming de la Disney va include toate filmele și seriale din Universul Star Wars și din Universul Cinematografic Marvel. Respectiva lansare se pare că nu va afecta în nici un fel producțiile originale Netflix construite în jurul unor personaje Marvel. Pe îndrăgitul serviciu de streaming; te poți bucura deja de seriale cu Luke Cage; Jessica Jones; DareDevil; The Punisher sau The Iron Fist. Primul sezon din The Defenders i-a adus pe toți la un loc.

Pe lângă faptul că producțiile de mai sus vor rămâne pe Netflix pentru totdeauna; se pare că vor primi sezoane noi. Primul sezon din Jessica Jones a avut premiera în 2015 și tot atunci a fost introdus Luke Cage. Al doilea sezon cu Kristen Ritter în rolul principal va putea fi vizionat începând cu data de 8 martie 2018.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: