Lumea de dincolo de mâine – Tomorrowland (2015) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Familie
Scenariu: Damon Lindelof, Brad Bird
IMDB: 6.5
Regizor(i): Brad Bird
Actori: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Lumea de dincolo de mâine – Tomorrowland (2015)

Acțiunea se petrece într-un ținut fascinant și extrem de avansat din punct de vedere tehnologic și are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care și-a petrecut întreaga viață (Laurie) exploatând minunățiile ținutului în interes propriu.

Eu nu am inteles nimic din lumea aceea avansata. Nu au exploatat-o bine. Filmul vorbeste superficial despre salvarea lumii. Ideea filmului este grozava, asta m-a si atras in cinema, dar a fost ca atunci cand incerci sa spui o poveste si nu reusesti sa redai ce voiai prin cuvinte. Asta au facut si ei. Inceputul filmului a fost in regula. Povestea lui Clooney de cand era copil a fost draguta.

Actiunea curge foarte repede, lasand goluri de timp care aduc intrebari fara raspuns. In schimb, au fost multe secvente si personaje irelevante. A fost o placere sa ii vad pe Clooney si pe Laurie, rolurile lor au avut sens, cat despre Britt Robertson, desi o stiu din alte filme ca o actrita foarte buna, putea sa lipseasca si nu mi-ar fi parut rau, exceptand cateva secvente de la inceputul filmului.

PortalulTauTV.com
Lumea de dincolo de mâine - Tomorrowland (2015) Online Subtitrat in Romana

Tomorrowland (2015)

Editor's Rating:
4