filme-online-banner

Luna – Moon (2009) film online subtitrat

Regia: Duncan Jones
Actori: Kaya Scodelario, Dominique McElligott, Rosie Shaw, Adrienne Shaw, Matt Berry
Anul: 2009
Gen: SF, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 8.0/10 din 136859 voturi

Este “Luna” evoca “2001” sau nu avanpost minier de cealaltă parte a Lunii se întâmplă pur și simplu pentru a datează din epoca “2001” (care a fost, desigur, acum opt ani)? Mă aplec spre cea de a doua teorie. După misiunea efectuarea Dave Bowman dispărut dincolo de Jupiter, omenirea a decis să se concentreze pe Luna, unde am fost deja, vă veți aminti, desfășurarea operațiunilor. În “Moon”, designul interior al noului stația lunar a fost influențată de nava “2001”, iar stația de sine este supervizat de Gerty, un fel de scară redusă HAL 9000 care scoots jur.

La un moment dat în viitor (nu putem țintui interval de timp poveștii), acest post de cealaltă parte este condus de un membru al echipajului singur, Sam Bell (Sam Rockwell). Lucrează în ultimele zile ale unui contract pe trei ani și este aproape de cracare de singurătate. De vorba cu cei dragi prin intermediul link-ul video nu satisface in Luna. Stația este în mare parte automatizat; le prelucrează piatra lunar pentru a extrage Helium-3, folosite pentru a furniza pământ cu putere de poluare gratuit de fuziune nucleară. Parerea mea este, statia este pe partea de departe pentru că nu vreau să merg privind la Omul din Luna unele noapte și vedea o zit mare pe nas.

Stația de este mare și bine-numit, are resurse divertisment si consumabile adecvate. Sam comunică frecvent cu biroul de acasă … și la fel Gerty in Luna. Sam nu face nici minerit real, dar sunt necesare mâinile omului și a creierului pentru reparații, întreținere și inspecție. Într-o zi el a greșit verifica pe ceva, și rover lui lunar aruncă în sus. E rănit și se trezește în unitate medicală postului. Și că, eu cred că este tot ce am nevoie să spun. Un avertisment spoiler ar însemna secrete sunt dezvăluite – și ai privi, nu ai, indiferent de ceea ce spui?