filme-online-banner

Luna neagra – Dark Moon Rising (2015) film online subtitrat

Regia: Justin Price
Scenariu: Justin Price
Actori: Stasi Esper, Eric Roberts, Khu
Anul: 2015
Gen: Fantezie
IMDB: 8.0

Îmi plac vârcolacii și cred că au ajuns destul de mult arborele in ultimii ani. Dacă mă întrebați ultimul film Luna neagra foarte bun pentru a veni de-a lungul a fost Ginger Snaps din nou în 2000 și nu a fost cu adevărat un decent, deoarece (Dog Soldiers a fost decent, dar pur si simplu nu a fost la fel de bun ca mi-ar spera va fi). Intotdeauna mi-am încerca să fim optimiști atunci când un nou film Luna neagra spectaculos scena, dar de prea multe ori eu sunt destul de dezamăgit de ea și sfârșesc prin a fi complet dezamăgit după verificarea-l. Am fost destul de emoționat pentru a vedea închis Moon Rising ca m-am gândit că ar putea fi doar ceva special, dar din pacate am realizat aproximativ cinci minute în ea că m-am înșelat. Eu foarte, foarte vrut să-l, dar datorită premisa plictisitor (care a fost peste tot), acționând oribil, și efecte speciale fiorosi eu doar nu a putut-mi place. M-am gândit că a fost o mizerie complicată de un film Luna neagra care nu știu exact ce trebuia să fie și când totul a fost spus și făcut am simtit ca am pierdut timpul meu l uitam.

Fără îndoială cel mai mare defect al filmului Luna neagra este premisa. Este un mix între Amurg și The Lost Boys, cu un pic de X-Men aruncat in pentru o bună măsură. Terenul este un pic cam greu de urmat uneori (datorită mai ales în partea a editarea oribil) si am petrecut cea mai mare parte a timpului pe care am fost uitam că încercând să dau seama exact ceea ce naiba se întâmplă. M-am gândit că a fost mai mult decât un pic confuz și mi sa părut că scriitorul / regizorul Justin Pret nu sa stiu ce a vrut să facă cu filmul. Este un film de groază? Un film de acțiune / aventură? O poveste de dragoste? Am într-adevăr nici o idee și nu cred că oricine este implicat cu ea într-adevăr destul de știut, fie. E o rușine într-adevăr, pentru că a avut acest film Luna neagra a fost manipulate în mod corect ar fi putut fi un film foarte distractiv puțin despre vârcolaci invadarea un oraș mic și uciderea dracului de toată lumea că au dat peste locul de modul în care s-au dovedit.

De asemenea, am crezut că a fost destul de rău acționează din toți cei implicați. Singurul care face aproape un loc de muncă decent este Stasi Esper, care joacă rolul Zori (și ea nu este nimic de a scrie despre acasă). Cea mai mare parte a acționează este de-a dreptul groaznic și chiar Eric Roberts-care apare pentru aproximativ cinci minute sau așa-face o treabă destul de slabă pipi. De fapt, cred că ar trebui să fie, probabil, rușine de el însuși performantelor sale este atât de rău de data aceasta în jurul valorii de (ceea ce a fost cu accent oribil că el este folosind?) Și este evident că el a fost doar o parte din acest film pentru că el a fost de a face niște bani rapid (cred ca el a avut o plată masina pentru a face sau ceva si avea nevoie de niște bani). Am sape, de obicei, piesele care el joacă și de obicei el este pe el, dar el cu siguranta sunat în acest timp și se uită ca și cum el a vrut să fie doar în altă parte. Fără îndoială, deși, cel mai prost actor în filmul a fost Matthew Simmons.