filme-online-banner

Lupii – Wolves (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Groaza
Producator(i): David Hayter
IMDB: 5.2
Regia: David Hayter
Actori: Lucas Till, Stephen McHattie, John Pyper-Ferguson

“Lupii” este un fel de vârcolac placut excentric venire-a-vârstă poveste care ar trebui să fie văzut ca al treilea facturat titlu într-un maraton film de groază. Când sunt vizualizate pe cont propriu, nu poate ajuta, dar întreb cine “Lupii” “a fost făcut pentru. Scenaristul / regizorul David Hayter, cel mai faimos ca voce actorul care joacă șarpe solide în seria “Metal Gear Solid” joc video, greșește în mod obișnuit pe partea de precauție, și doar provizoriu permite id lui rula potcovit cu crampoane peste său ciudat, Stephen King -cum ar fi poveste. “Lupii”, în consecință, prea violent pentru a fi un “Twilight” knockoff, și prea drăgălaș pentru a fi o poveste ciudată efectiv de un băiat care, pentru a parafraza “vârcolac Bar Mitzvah,” devine un om în timp ce, de asemenea, din ce în ce un Lupii.

Dramă de familie cvasi-adult Hayter este stabilit într-o lume definită de lipicios, pseudo-arhetipal Heartland Americana (de exemplu: câmpurile de porumb și roadhouses). Toate personajele principale din film sunt vârcolaci, o decizie de creatie care sugerează Hayter luat cel puțin o pagină sau două din lui Stephenie Meyer domesticite-monstru playbook.

“Lupii” se află într-o lume în care status quo-ul este menținut absolut de vârcolaci, ceea ce face dificil de a vedea Cayden Richards (Lucas Till), pufos plumb protagonistul filmului, ca un outsider reală. Cayden suferă o criză de identitate gravă atunci când a se transforma intr-un monstru păros, hormonal cu puțin timp înainte, el descoperă cadavrele părinților săi. Cayden este un adolescent-lup, ca bar cu un singur ochi zbura și colegii lycanthrope Wild Joe (Ioan Pyper-Ferguson) explică Cayden. Joe direcționează apoi Cayden la Lupin Ridge, în cazul în care El a promis Cayden va gasi mai multe raspunsuri. În timp ce există, Cayden devine orientare de la patern vârcolac-fermier John Tollerman (Stephen McHattie), se îndrăgostește de auto-suficiente Teen-wolfette Angelina (Merritt Patterson), și face inamicii cu locală erau bătăuș Connor (Jason Momoa).

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: