filme-online-banner

Lupoii cei răi – Big Bad Wolves (2013) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Thriller
Producator(i): Aharon Keshales, Navot Papushado
IMDB: 6.8
Regia: Aharon Keshales, Navot Papushado
Actori: Tzahi Grad, Rotem Keinan, Lior Ashkenazi, Doval’e Glickman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Lupoii cei răi – Big Bad Wolves (2013)

O serie de crime brutale fac viețile a trei oameni să se întretaie. Tatăl ultimei victime caută răzbunare, în timp ce un detectiv de poliție justițiar nu se mai lasă constrâns de limitele legii în investigația sa. Principalul suspect? Un profesor de studii religioase arestat și apoi eliberat din cauza unei gafe a poliției.

Tarantino insusi a numit acest film israelian total necunoscut de mine pana acum ca fiind cel mai bun din 2013.. Filmul reprezinta o revelatie pentru mine, o surpriza extrem de placuta, insa nu poate fi gustat si apreciat de oricine.

Nu imi vine sa cred ca trateaza partial acelasi subiect ca si un alt film vazut tot in 2013 si anume Prisoners al lui Villeneuve. Acum cand scriu aceste randuri la cald dupa vizionarea filmului stau si ma intreb daca este o pura coincidenta faptul ca aceste 2 pelicule ce trateaza acelasi subiect(in moduri total diferite ce-i drept) au aparut in acelasi an…

Spre deosebire de filmul lui Villeneuve ( care abordeaza latura umana si emotionala),filmul de fata este un thriller intunecat si violent cu elemente de umor negru si cateva secvente disturbatoare.Coloana sonora este fantastica si ajuta mult laturii intunecate,pline de suspans a filmului si ii confera acel ceva,acel element de surpriza ,de imprevizibilitate,pe care eu il cautam la un film.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: