filme-online-banner

Lupta impotriva virusului – Goal of the Dead (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Groaza
Producator(i): Quoc Dang Tran, Nicolas Peufaillit
IMDB: 5,6
Regia: Thierry Poiraud, Benjamin Rocher
Actori: Alban Lenoir, Charlie Bruneau, Tiphaine Daviot

Luând o multime de indicii (inclusiv titlul) de Edgar Wright, acest gen Bender energetic și bine a făcut-este împărțit, ca un joc, în două jumătăți – prima regia Benjamin Rocher (Hoarda), al doilea de Thierry Poiraud ( Întoarcerea lui James Battle). Inițial lansat în Franța filme Lupta impotriva virusului distincte, au fost acum combinate într-un singur element care suferă sub greutatea toate materialele, în special pentru un astfel de concept throwaway. Dar scopul de morți este, de asemenea un risc mai realizat inteligent decât mulți o comedie sau o acțiune galic film larg, și, ca atare, merită o oarecare recunoaștere în străinătate, cel puțin în auxiliare.

O configurare de lungă durată ne introduce la echipa de fotbal Olympique de Paris, Lupta impotriva virusului, al cărui jucător stele este un adolescent-vorbesc gunoi, Idriss (Ahmed Sylla), și a cărui condimentată centru, Sam (Alban Lenoir), va fi cu care se confruntă echipajul orașul natal al Caplongue că lăsat în urmă acum 17 ani. Dar, așa cum autobuz echipa lor vânturile încet drumul spre oraș de provincie franceză, adversarii lor locale primi un impuls neașteptat atunci când unul dintre ei este injectat cu steroizi contaminate, transformarea lui într-un, monstru-scuipând voma turbat.

În ciuda cârlig devreme, realizatorii ia timpul lor de a ajunge la centrala vânat mare – moment în care virusul se răspândește atât zombie jucatori si fani, provocând parti ale corpului pentru a acoperi, se confruntă pentru a rupe în afară și sânge să curgă ca spuma turnarea din un kegger 10 in Lupta impotriva virusului. Între timp, suntem introdus la mai multe subplots, o implică Sam și o fată ventilator (Tiphanie Daviot), cu o agendă ascunsă, un alt Idriss implică “mai multe milioane de contract de euro și un subliniind diferite orășeni mai puține încearcă să supraviețuiască.

Este cu siguranta exagerat pentru un astfel de B-calitate subiect, deși cele cinci scriitori creditate găsească modalități inteligente pentru a introduce umor mijlocul haos, cu o mulțime de gagurile îndreptate la stele rasfatata atletice, fanatici sport beat și decalajul tot mai contencios între Paris și restul de Franța. Există, de asemenea unele biți frumos de splendoare gory, cum ar fi decapitare cu geamul mașinii și capul inevitabil folosit ca o minge de fotbal.

Dar întrucât Shaun of the Dead lucrat prin menținerea ravagii sa limitat la două personaje principale și câteva locuri, Gooooool depășiri amprenta prin aducerea în mod prea multe elemente, chiar dacă punctele sunt toate conectate în momentul în care sursa de plasmă se execută uscat in filmul Lupta impotriva virusului.