filme-online-banner

Lupta pentru supravietuire – Phantom Halo (2014) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Antonia Bogdanovich
IMDB Rating: 6,9
Regizor(i): Antonia Bogdanovich
Actori: Thomas Brodie-Sangster, Rebecca Romijn, Luke Kleintank

Filmul Lupta pentru supravietuire, a cărui producător executiv este Peter Bogdanovich, tatăl regizorului, centre pe aventurile de fratii Samuel și Beckett – ai citit acest drept – și pe tatăl lor Warren (Sebastian Roche), un actor shakespearean stins afectate de dependența de alcool și jocuri de noroc.
Pentru a face capete întâlni, Samuel tânără (foarte afectează Thomas Brodie-Sangster, a Game of Thrones) duce la străzile din Santa Monica pentru a oferi monologuri shakespeariene surprinzător realizat timp Beckett (Luca Kleintank) alege buzunarele mulțimii din jur.
Din păcate, eforturile lor nu sunt suficiente pentru a plăti datoriile de jocuri de noroc considerabile tatălui lor la un gangster local, Roman (Gbenga Akinnagbe), astfel încât atunci când Beckett afla prietenul său lui Larry (Jordan Dunn) înfloritoare afaceri contrafacerea, el devine cu nerăbdare partenerul său. El ia, de asemenea, posibilitatea de a atrage mamei lui Larry superba singur (Rebecca Romijn), care cedează în cele din urmă la avansurile sale in Lupta pentru supravietuire.
În ciuda noul afluxul de bani, lucrurile nu merg bine pentru clanul. Samuel cine shoplifted ingredientele pentru un tort pentru mama lor dispărută de la un băcan coreean, devine vârful degetului tăiat de fiica băcănie în răzbunare. Și când Warren reușește să pună mâna pe o avere de facturile false, el merge imediat la un alt chef de jocuri de noroc și pierde-l, atragerea de mai mult represalii atât Roman și un alt criminal, colorat numit Smashmouth (jucat de Tobin Bell de Saw Fame) .
Totul duce la o deznodamant ultra-violent, sângeros, in Lupta pentru supravietuire, în care mai multe dintre cele mai importante personaje ajung rănit sau mort.
Infuzat cu elemente colorate (Samuel este obsedat de cartea de benzi desenate, care dă titlul filmului, imaginându se să fie în măsură să se bazeze pe competențele supereroi), Phantom Halo descoperă cu siguranță imaginația considerabil. Dar Bogdanovich, de lucru de la un script a co-scris cu Anne Heffron, nu are finețea film pentru a realiza pe deplin înțelepți sale stilistice, cu rezultatul că născocirile complot absurde devine tot mai evidentă.