filme-online-banner

Luptător în bătaia vântului – Baramui Fighter (2004) film online subtitrat

Gen: Actiune, Biografie, Drama
Scenariu: Hak-ki Bang, Yun-ho Yang
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Yun-ho Yang
Actori: Dong-kun Yang, Aya Hirayama, Masaya Katô

Choi Bae-dal (Yang Dong-kun) locuiește în Coreea în timpul ’40.Luptător în bătaia vântului: El nu are nici perspective în viață până la o zi el decide foarte entuziasm să se alăture forțelor aeriene din Japonia. Japonia, care ocupă Coreea de câțiva ani deja, este dornic de a recruta cât mai multe coreeni posibil pentru a le trimite în misiuni kamikaze. Choi și prietenul său Chun-Bae (Jeong Tae-woo), cu toate acestea, a avut o altă idee de lucruri. Înainte ca acestea să fie executate de către japonezi datorită nesupunere lor, reușesc să fugă. Dar în timpul scape lor Choi este bătut și umilit de către generală japonez Kato (Masaya Kato).
După pierderea Japonia de al doilea război mondial, in Luptător în bătaia vântului, Choi continuă să trăiască în Japonia. El este obtinerea insultat din nou, de data aceasta este unele Yakuzas care vor să-i arate cine e seful aici, dar Choi este salvat de vechiul său maestru Beom-su (Jung Doo-hong), care călătorește țara cu un circ.
În timp ce Chun-Bae câștigă ceva bani cu unul dintre invențiile sale mașini de jocuri de noroc, Choi ajuta femeile japoneze care sunt maltratate de ocupanți americane. El construiește o bună reputație și de-a lungul modul în care el devine, de asemenea să știe tineri gheișă Yoko (Aya Hirayama).
Cu toate acestea, Choi pare a fi de rău augur. Luptător în bătaia vântului: Locală Yakuza ucide stăpânul său Beom-su. După aceea, Choi rătăcește în munți și fiind în totalitate pe cont propriu supus unui antrenament dur. Când se întoarce dorește nimic mai puțin decât să provocare cei mai buni luptatori din țară și să-i bată. In partea de sus nu este nimeni altcineva decât vechiul nemesis Choi lui Kato.