filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu un câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.

În MA, Maggie (Diana Silvers) și mama ei, Erica (Juliette Lewis), se mută din orașul mare înapoi în micul oraș din orașul Erica, unde a prins o slujbă foarte necesară. Maggie își face rapid prietenii la școala ei și chiar găsește un prieten frumos în Andy (Corey Fogelmanis). Dar, cu putine lucruri de facut in oras, prietenii isi doresc sa-si petreaca timpul liber la baut – si pentru a face asta, au nevoie de un adult pentru a cumpara bautura.

Ei își primesc dorința când vine Sue Ann (Octavia Spencer). Prima lor noapte este ruinată după ce polițiștii sunt chemați, așa că Sue Ann invită grupul să participe în siguranță în subsolul ei. Apoi, lucrurile ciudate încep să se întâmple și Maggie începe să aibă un sentiment rău, îndemnându-i pe prietenii să nu se întoarcă. Dar Sue Ann are câteva secrete întunecate și nu dorește să renunțe la noii “prieteni” atât de ușor.


Regia: Tate Taylor
Actori: Octavia Spencer, Diana Silvers, Juliette Lewis
An: Filme Online 2019
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.1


Ma (2019) Online! Varianta CAM!


Trailer


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: