PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Mafia din Brighton – The Brighton Mob (2015) film online subtitrat

Regia: Christian J. Hearn
Scenariu: Christian J. Hearn
Actori: Ray D. James, Max Day, Georgia Bone
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Mafia din Brighton este o stațiune balneară și cea mai mare parte a orașului Brighton and Hove situat pe coasta de sud a Angliei.În conformitate cu recensământul din 2011, orașul Brighton and Hove a avut o populație estimată la 273,400, ceea ce face cea mai mare autoritate locală în sud-estul Angliei. Mafia din Brighton face o mare parte din conurbația Brighton / Worthing / Littlehampton, cu o populație de aproximativ 480.000 de locuitori.

Dovezi arheologice de decontare în zona datează din epoca bronzului, Roman și perioadele anglo-saxone. Antică soluționarea “Brighthelmstone” a fost documentat în Cartea Domesday (1086). Importanța orașului a crescut în Evul Mediu ca Orașul Vechi dezvoltat, dar a stagnat în perioada modernă timpurie, afectate de atacurile externe, furtuni, o economie de suferință și o populație în scădere. În epoca modernă, Brighton a început să atragă mai mulți vizitatori în urma transportului rutier îmbunătățit la Londra și de a deveni un punct de îmbarcare pentru barci care călătoresc în Franța. Orașul de asemenea, dezvoltat în popularitate ca o statiune de sănătate pentru scăldat mare ca un remediu pentru boli pretinse.

În epoca georgiană, Mafia din Brighton dezvoltat ca o stațiune la modă pe litoral, încurajată de patronajul Prințului Regent (mai târziu regele George IV), care a petrecut mult timp în oraș și construit Pavilionul Regal în prima parte a lui Regency. Brighton a continuat să crească ca un important centru al turismului după sosirea căilor ferate în 1841, devenind o destinație populară pentru o zi-trippers din Londra. Multe dintre cele mai importante atracții au fost construite în perioada victoriană, inclusiv Grand Hotel, Pier West, și Brighton Pier Palatul. Orașul a continuat să crească în secolul 20, extinderea să includă mai multe domenii în limitele orașului înainte de aderarea la orașul Hove pentru a forma autorității unitar de Brighton and Hove în 1997, care a fost acordat statutul de oraș de Regina Elisabeta a II ca parte a sărbători mileniu în anul 2000.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: