seriale-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

In serialul Man with a Plan online subtitrat, un tată află că a fi parinte este mult mai greu decât credea, după ce soția sa se întoarce la muncă și el este lasat acasă pentru a avea grijă de copii.

După ce a jucat unul dintre cele mai populare personaje din istoria televiziunii, în rolul lui Joey Tribbiani în filmul Friends, Matt LeBlanc a rămas într-adevăr în afara jocului de comedie până când a anunțat o revenire la televizor în acest an. (Eu refuz să admit Episodes ca emisiune TV). Vestea bună este că, deși Adam Burns nu este jumătate din caracterul pe care l-a avut Joey (dar alt personaj va fi vreodată?), Matt LeBlanc este încă un mare actor. Mi-a plăcut să urmaresc cum masculinitatea Burns trebuie să preia responsabilitățile de a ingriji de familia sa și zbuciumul prin care a trecut.

Actorii și personajele din acest spectacol sunt fantastice și oferă serialului o dinamică pe mai multe directii. Diana Maria Riva, precum doamna Rodriguez și Matt Cook ca Lowell, își joacă perfect rolul, precum și Kevin Nealon, care îl interpretează pe Adam, fratele lui enervant și totuși hilar. Dacă ar fi trebuit să critic acest serial, ar fi vorba despre castingul adolescentilor ce interpreteza pe cei doi copii mai mari ai familiei Burns, Kate și Teddy. Spectacolul adesea foloseste foarte mult glume inteligente. Dar, în ansamblu, cred că este un alt hit CBS și este foarte prietenos și cu familia.


Regia: Jackie Filgo, Jeff Filgo
Actori: Matt LeBlanc, Liza Snyder, Matt Cook
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.9


Man with a Plan SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

s03e08

S03E09

s03e10

S03E11

S03E12

s03e13


Trailer


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: