filme-online-banner

Marea frumuseţe – La grande bellezza (2013) Online Subtitrat


Alt titlu: The Great Beauty
Gen: Drama
Producator(i): Paolo Sorrentino , Umberto Contarello
IMDB: 7.8
Regia: Paolo Sorrentino
Actori: Sabrina Ferilli, Toni Servillo, Isabella Ferrari


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Marea frumuseţe – La grande bellezza (2013)

Filmul prezintă povestea unui scriitor aflat în pragul bătrâneții, Jep Gambardella (Toni Servillo), care rememorează tinerețea lui plină cândva de pasiuni, atunci când privește orașul Roma ca un melanj de figuri politice, artiști, femei din înalta societate, intelectuali, chiar și delincvenți.

În ce constă frumusețea vieții? Mă tem că nu există două răspunsuri identice, dacă oprești întâmplător oameni pe stradă cu această întrebare. Unii dintre ei o vor găsi în petreceri, muzică, literatură, prietenie, teatru, dragoste, sex, dans, rețete culinare, credință, pictură. Nu neapărat în această ordine și nu bifate toate. Dar marea frumusețe? Jep Gambardella pare a colecționa momente prețioase. Este scriitor și se mândrește cu singurul roman dus până la capăt, ce a avut oareșce succes. Viața i se pare o continuă pagină albă ce așteaptă să fie pictată. Dar cum altfel scrii, până nu trăiești?

A venit în Roma pe când era tânăr. A vrut să ajungă sus, să fie inima petrecerilor, să scrie, să iubească, să găsească mulțumirea și împlinirea. Pentru ce alergăm cu toții? Filmul este o colecție de momente, întrebări și nostalgii ale bărbatului pus în fața acelui moment când timpul nu mai poate fi pierdut acolo unde nu vrei să te afli. Cu alte cuvinte, câți dintre noi suntem acolo unde nu vrem să stăm, câți dintre noi petrecem timp de calitate?

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: