seriale-online-banner

Serialul documentar Marte – Mars online subtitrat – cu actiunea amplasata atat in viitor cat si in prezent – va redefini povestirea de televiziune. Imbinand scenariul de tip film artistic si efectele vizuale cu cele mai bune secvente de documentar pentru a transmite o poveste coerenta si incitanta despre neobosita incercare a omenirii de a coloniza Marte. Acest eveniment global incredibil cuprinde sase parti si relateaza povestea impresionanta a unei misiuni fictive cu echipaj uman din anul 2033.

Dintre toate planetele din sistemul nostru solar, niciuna nu a aprins imaginatia noastra colectiva precum Marte, o parte misterioasa si indelebila a spiritului vremii. Incercarea de a trimite oameni pe Marte – Mars a angajat cele mai stralucite minti ale stiintei intr-o cursa spatiala moderna si a patruns si in cultura populara prin intermediul unor productii de succes precum ”The Martian” al lui Andy Weir si prin mesajele senzationale pe Twitter ale astronautului Scott Kelly.

National Geographic Channel (NGC), producatorii Brian Grazer, Ron Howard si Michael Rosenberg de la Imagine Entertainment, castigatori ai premiilor Oscar si Emmy. Si nominalizatii la Oscar si castigatorii premiului Emmy, producatorii Justin Wilkes si Dave O’Connor de la RadicalMedia; si-au unit fortele pentru a purta privitorii in spatiu mai departe decat au fost purtati vreodata pana acum, prin evenimentul de televiziune global MARTE.


Regia: André Bormanis, Mickey Fisher
Actori: Jihae, Alberto Ammann, Clémentine Poidatz
An: 2016
Gen: Seriale Online, Aventura, Drama, SF
IMDB: 7.5


Mars SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

Mars SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: