PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Marshall (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Reginald Hudlin
Actori: Chadwick Boseman, Josh Gad, Kate Hudson
An: 2017
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Marshall

Marshall urmărește povestea tânărului Thurgood Marshall, primul judecător afro-american al Curții Supreme. In timp ce se luptă cu unul dintre cazurile sale cele mai importante din carieră.

Marshall online subtitrat se bazează pe un incident adevărat din viața lui Thurgood Marshall, când era un tânăr avocat. Cu mult înainte de numirea sa la Curtea Supremă din S.U.A. În timp ce națiunea se află în pragul celui de-al Doilea Război Mondial, NAACP, aproape de faliment. Il trimite pe Thurgood Marshall în conservatorul Connecticut, pentru a apăra un șofer de culoare, pe Joseph Spell, acuzat de angajatoarea sa bogată. Eleanor Strubing, de agresiune sexuală și tentativă de omor.

Având nevoie de o victorie admirabilă, dar limitat de o instanță segregată, el devine partener cu Samuel Friedman. Un tânăr avocat evreu fără experiență în dreptul penal. Marshall și Friedman se luptă împotriva unei furtuni ostile de frică și prejudecăți. Motivați de descoperirea adevărului în procesul devenit celebru, și care a ajutat la stabilirea temeliei pentru mișcarea drepturilor civile.

Fie că este Nasul sufletului, primul jucător de baseball negru sau primul super-erou negru, este corect să spunem că Chadwick Boseman devine unul dintre cei mai buni actori ai generației sale.

Așadar, au existat mari speranțe pentru acest bio-pic despre avocatul pentru drepturile civile a NAACP și pentru prima instanță a tribunalului suprem de negru, Thurgood.

Filmul se uită la unul din primele cazuri ale carierei sale; un șofer negru acuzat de viol de către angajatorul său alb din Connecticut. Josh Gad este, de asemenea, în film, în calitate de avocat evreu, care a fost condus în cazul în care un judecător decretează că el nu poate decât să ajute.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: