PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Mașina ucigașă – Icarus (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Dolph Lundgren
Actori: Dolph Lundgren, Stefanie von Pfetten, Samantha Ferris
An: 2010
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mașina ucigașă – Icarus (2010)

Icarus a ajuns la apogeul carierei sale, de asasin profesionist, lucrând timp de mai mulți ani pe teritoriul SUA, dar atunci când Uniunea Sovietică s-a destrămat, s-a trezit singur într-o țară străină, fără nimeni pe care să se poată bizui.

Decis să lase în urmă trecutul reprobabil, Icarus își schimbă identitatea luându-și numele de Edward Genn, se căsătorește, devine tatăl unei fetițe și începe o afacere proprie cu o firmă de investiții. O întâmplare nefericită, petrecută în Hong Kong, îi dezvăluie însă adevărata identitate, iar bărbatul înțelege că nu poate scăpa cu atâta ușurință de trecut.

Anumiți oameni îl vor mort pe Icarus și nu se dau în lături de la nimic pentru a-și atinge scopurile; chiar dacă acest lucru înseamnă să vâneze familia fostului agent KGB. Luptând să învingă demonii trecutului; Edward Genn trebuie să afle cine sunt aceia care îl hărțuiesc și să îi anihileze inainte de a fi prea târziu și înainte de a-și pierde soția și fiica.

La 52 de ani Dolf joaca bine rolul de ucigas in mafia rusa ce actiona SUA ;dupa ce a fost un KGB-ist. ce a trebuit sa-si stearga urmele si sa dispara alaturi de un prieten caruia ii salvase viata. Este desconspirat si vanat ; insa scapa prin Interventia reprezentantilor CIA care au si ei interesele lor in al folosi pt a ucide . Tinta e vechiul lui amic pe care il scapase de la moarte cu ani in urma ; si care acum ii devenise rival.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: