filme-erotice-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Massive Boobs 2 (2016) Film Erotic Online

Regia: Pat Myne
Gen: Erotice
Actori: Jacylyn Taylor, Romi Rain, Alexis Fawx, Veronica Vain
An lansare: 2016
Casa Productie: Elegant Angel

Elegant înger Prezintă Massive Boobs 2 timp de 2 ore de acțiune TIT mare !! Mărimea contează! Elegant înger prezintă cu mândrie Sâni masiv 2. Uita-te la ploaie Romi, Veronica Vain, Alexis Fawx și Jaclyn Taylor arată off mammaries acolo gigantice. Creat pentru iubitorii de rigidã tonti mari, frumoase, bulboase! Țâțe masiv oferă o mare toate exprimate stele, camera de lucru curat, și valori de producție high end. Asigurați-vă că nu pierde această producție restante. In rolurile principale ploaie romi, Veronica Vain, Alexis Fawx și Jaclyn Taylor! Bucurați-vă!

La femei, sânii îmbrăcarea pectoral mare și, de obicei, se extind de la nivelul celei de a doua nervură la nivelul celei de a șasea nervurii din față a cutiei toracice umane; în acest fel, sânii acoperă o mare parte din zona pieptului și pereții pieptului. La partea din față a pieptului din filme erotice Massive Boobs 2, tesutul mamar se poate extinde de la claviculă (clavicula) la mijlocul sternului (sternului). Pe părțile laterale ale pieptului, tesutul mamar se poate extinde in axilei (subsuoară), și poate ajunge în măsura în spate ca mușchiul dorsal mare, extinzându-se din partea inferioara a spatelui la nivelul osului humerus (cel mai lung os al brațului ). Ca o glanda mamară, pieptul este compus din straturi de diferite tipuri de țesut, printre care predomină două tipuri, de țesut adipos și țesutului glandular, care afectează funcțiile lactatie ale sânilor.

Morfologic, pieptul este un con cu baza la peretele toracic, iar apexul este la mamelonului, centrul complexului mamelonului-areola. Stratul de țesut cială super-Fi (fascia superficială) este separată de piele de 0,5-2,5 cm de grasime subcutanat (țesut adipos). ligamentelor lui Cooper sunt de supraveghere fibros prolongarea țesutului, care radiază din fascia superficială plic de piele. Feminin piept de adult conține lobi lactofore neregulate 14-18 care converg la nivelul mamelonului. Laptele iese din piept, prin mamelon, care este înconjurată de o zonă pigmentată de piele numit areola. Dimensiunea areolei poate varia foarte mult în rândul femeilor. Areola conține modificate glandele sudoripare cunoscute sub numele de glande Montgomery. Aceste glande secreta de lichid uleios, care lubrifiază și protejează mamelonului în timpul alăptării. Compuși volatili în aceste secreții pot de asemenea servi ca un stimul olfactiv pentru apetitul nou-născut.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: