filme-online-banner

Mea culpa (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Scenariu: Fred Cavayé , Guillaume Lemans
IMDB Rating: 6,0
Regizor(i): Fred Cavayé
Actori: Vincent Lindon, Gilles Lellouche, Nadine Labaki

Acțiune franceză Maestro Fred Cavaye oferă un alt pumn combo de fiori cinetice și povestiri schlocky în Mea Culpa, al treilea dintr-o serie de curse împotriva non-stop suspensers următorul punct Blank și debutul său, pentru ei (refăcut Stateside ca următoarele trei zile ). In rolurile principale Vincent Lindon și Gilles Lellouche – care toplined respectiv două eforturi anterioare Cavaye lui – ca un fost politist si a lovi cu pumnul-beat detectiv teaming împotriva unui clan de mafioți chel, cu barbă și îmbrăcat în piele, filmul este voastre baieti buni vs clasic rău baieti stil anilor 80 de actiune, dar cu luptele și schimburi de focuri au venit de mai multe crestături în timp ce ritmul nu permite pentru toate de 90 de minute.

O deschidere oarecum impresionist prezintă mai multe caractere și perioade de timp, în primul rând ne introducerea lui Simon (Lindon), un driver mașină blindată înstrăinat de soția sa, Alice (Nadine Labaki), și fiul, Theo (Max Baissette de Malglaive), pentru motive pe care le ” ll afla despre mai târziu. Între timp, o bandă de traficanți de droguri a fost pe o sindrofie de fotografiere de-a lungul străzile din Toulon, și, deși fostul partener Simon, Franck (Lellouche), este pe urmele lor, au fost scoaterea victimelor stânga și la dreapta.

Toate acestea sunt set-up pentru un prim act mai strânsă în care Theo – Mea culpa – într-o coincidență faptul că tulpini plauzibilitate la maxim – martorilor gangsterii executare cineva în baie de un inel de luptă taur. În timp ce scena se pare de-a dreptul dubioase, următorul, în care Theo devansează un scuter, înainte de tatăl său pași în la salvare, este la fel de impecabil executat, deoarece este atât nerealistă și over-the-top, ca și în cazul în care Steven Seagal ar putea pas în împușcat în orice moment.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: