filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Filmul Mildred Pierce online subtitrat înfățișează suferințele unei mame datorate unei fiice nerecunăscătoare. Filmul folosește voice-over-ul pentru narațiune. Povestea începe cu moartea lui Monte Beragon, care fusese împușcat. Înainte de moarte acesta murmură numele lui Mildred, după care se prăbușește și moare.

Poliția o bănuie pe proprietara unui restaurant care nu era alta decât Mildred Pierce, pe care o interoghează. Mildred este înfățișată ca o femeie casnică, nefericită căsătorită cu Bert Pierce care fusese inițial partenerul imobiliar al lui Wally Fay care i-a făcut propuneri lui Mildred după ce a aflat că este în divorț cu Bert Mildred păstrează custodia fetelor, Veda și Kay.

Se angajează ca chelneriță la un restaurant, lucru care o umilește pe fiica ei, Veda. Kay moare de pneumonie și Mildred este profund mâhnită. Cu ajutorul prietenei ei Ida, aceasta își deschide propriul restaurant, care se bucură de un succes imediat . După acest succes, Mildred își extinde afacerea într-un lanț, pe toată coasta de vest . Astfel, Mildred ajunge să-l cunoască pe Monte Beragon, care duce o viață de ‘playboy‘ .


Regia: Michael Curtiz
Actori: Joan Crawford, Jack Carson, Zachary Scott
An: 1945
Gen: Crima, Drama
IMDB: 8.0


Mildred Pierce (1945) Online Subtitrat


Trailer


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: