filme-online-banner

Milo cel rau – Bad Milo (2013) film online subtitrat

Regia: Jacob Vaughan
Actori: Ken Marino, Gillian Jacobs, Patrick Warburton
Anul: 2013
Gen: Comedie, Groaza
Durata: 85 minute
IMDB: 5.7

“Spitalul de Copii” stea Ken Marino joacă Ken, un contabil a subliniat-out, cu un loc de muncă prost, o prietena nevoiași, și un carnivor locuință într-un loc nedelicat. Seful lui Ken (Warburton) îi dă de locuri de muncă ingrată de a spune colegilor săi că au fost concediați. Si Ken lui prietena Sarah (Gillian Jacobs) vrea ca el să dea copiilor ei. În cele din urmă, stomacul lui Ken-l vrea să moară: intestinele sale de obicei se deplaseze numai la rata de 90 de minute-pe-depozit, și el suferă de diaree vulcanic.

Din fericire, psihiatru lui Ken (Stormare) îl ajută să ajungă la partea de jos a lucrurilor in Milo cel rau: sursa tuturor durerea este o entitate-locuință rect. Acest nume l-Milo arata ca o încrucișare între ET, copilul din “Dinosaurs”, și monstru în Ken creatură-“lui Satan Micul Helper.” Milo cel rau, cum aflăm, este personificarea subconștientul lui Ken. Vrea să-l omoare pe oricine care a rănit vreodată Ken. Dar, pentru ca Milo este o parte a Ken, Ken nu pot ucide Milo, fără a dăuna însuși. La recomandarea medicului său, obligațiuni Ken cu Milo și speră că uciderea se va opri.

Pe hârtie, “Milo cel rau” sunete Loosey-goosey-nebun-merge-nuci. Dar, în practică, este subevaluate, în cazul în care numai în raport cu premisa bonkers. Un număr surprinzător de glume scârboasă joace cu asigurare la miezul nopții-film, cum ar fi atunci când medicul Ken îl avertizează că el ar trebui să se aplece peste si il accept soarta. “Copiii Big Fat ieși din vagine mici,” Stormare șuieră, într-o linie de lectură demnă de orice alegătorilor de atribuire îl va avea.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: