filme-online-banner

Mischief Night (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Groaza, Thriller
Producator(i): Jesse Baget
IMDB: 4.5
Regia: Richard Schenkman
Actori: Nikki Limo, Matt Angel, Marc Valera, Malcolm McDowell, Brooke Anne Smith

Noapte rău, noaptea, când adolescenti rula agresiv, trăgând farse și joacă feste. Cele mai frecvente dintre aceste antichități sunt toaletă tapetare copaci, săpuneală ferestre, egging casele oamenilor, și psychotically urmărire și cele uciderea roage. Ceea ce ultima nu este o practică comună de pozne noapte? Ei bine, asta e terenul de regizorul Richard Schenkman film care este, de asemenea intitulat Mischief noapte.

Așa cum m-am așezat pentru a viziona acest film Mischief Night, nu am avut așteptări mari, dar am continuat sa ma uit la film prin credite end, doar un singur lucru a venit în minte. Acest film Mischief Night este doar o clona de multe filme, mai mult succes, iar dacă am avut de a PIN punctul doi, ar fi ușor Țipă și străinii. Căderea de a acestei abordări este că nu este la fel de inteligent și de sine conștient ca mainile tale, și nu ca simplist terifiant ca Strangers. Există, de asemenea mult mai multe comparații care fac doar crezi, au făcut doar rândul său, cap Michael Myers, sau nu-mi amintesc că de la Texas Chainsaw Massacre.
Dar, desigur, cel mai frustrant despre acest film este teribil de peste clișee utilizate. De câte ori poate un telefon mobil să nu funcționeze deloc, atunci un fel de lucrări, iar apoi bateria moare, sau se auto pe alee doar nu va porni, și favoritul meu personal criminalul lasă o ușă deschisă și personajul principal își asumă care trebuie să fi fugit. Că unul este atât de bine că acest film se folosește de două ori, ucigașul se folosește pe victima lui Emily, și apoi mai târziu în film ea folosește pentru a confunda criminalul din filmul Mischief Night.

Nu aș avea o problemă cu toate clișeele în cazul în care filmul a fost conștientă de sine și a fost menit să se întâmple, exemple bune în acest sens sunt in mainile tale și a făcut chiar mai mult cu afecțiune în cabină în pădure, dar acest film le-a pus într-o mijloace de suspans și un sentiment de teamă, de care nici nu transpare vreodată.
Filmul începe cu o soție și iubitul ei încearcă să se relaxeze atunci cand aud un zgomot de la parter. Soția crede că ar putea fi soțul ei și cifrele acest lucru ar putea fi cea mai bună șansă să-l omoare, folosind scuza că ea a crezut că a fost cineva de rupere în casa ei. Dar faptul de a problemei este faptul că este cineva de rupere în casa ei și nu sunt acolo doar pentru a jefui o Mischief Night.

Ca omul caută în casă, el este atacat și ucis, soția ruleaza pe ușa din față și în mașină, care nu va porni. Moartea ei este implicat ca ucigașul începe să sparge prin parbriz, și nu am auzit despre aceste două din nou. Ei nu fac o legătură între moartea lor și următoare familia pe care le ataca. Ei fac, de asemenea, un loc de muncă sărac cu cronologie, la începutul primei scene ei vă spun că este 30 octombrie dar niciodată nu vă spun în cazul în care familia zi este de anul viitor, aceeași seară, sau nimic în între Mischief Night.

Acum în cele din urmă ajungem pentru a satisface exprimate reală de jucători, în primul rând ne întâlnim în vârstă de șaptesprezece ani Emily (Noell Coet) în biroul ei terapeut. Ea este încercarea de a trece peste accident de masina care a avut nu numai mama ei, dar, de asemenea vederea ei ochi. Dar este orbirea ei cauzate doar de o traumă emoțională, poți să spui prefigurare. După sesiunea este de peste Emily este condusă acasă de către tatăl ei, David (Daniel Hugh Kelly), și ne sunt prezentate cu un buchet de fotografii care arată cum dependent Emily a devenit, in ciuda handicapului ei. Suntem, de asemenea prezentat prietenul lui Emily Jimmy (Ian Bamberg), sau pur și simplu cunoscut sub numele de hering roșu in Mischief Night.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: