filme-online-banner

Misery Loves Comedy (2015) film online subtitrat

Regia: Kevin Pollak
Scenariu: Kevin Pollak
Actori: Amy Schumer, James L. Brooks, Judd Apatow
Anul: 2015
Gen: Documentar, Comedie
IMDB: 6.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

În abstract, in Misery Loves Comedy, s-ar părea să aibă tot ce trebuie să fie o caracteristică nonficțiune total satisfăcătoare despre istoria și ambarcațiunile de comedie standup și tipurile de personalitate care tind să fie atrași de ea. Și nu ar putea cere pentru un regizor mai potrivit exterior. Pollak este un comic genial standup el însuși, și un criminal impresionist, și un actor amendă care a petrecut o mulțime de timp pe platourile de filmare de absorbție meseria de film povestiri.

El este, de asemenea, foarte mult un insider în lumea strâns unită de standup, cineva care, probabil, conectat mii de ore în picioare, în spoturi în fața pereti din caramida, ceea ce înseamnă că nu comedian de lucru de orice varsta, cu un creier în capul lui sau a ei, care n- ar Nu va fi dispus să-l urmeze în timp ce le conduce în mai mare personal decât ei poate folosit pentru a vizita în interviuri. Judecând exclusiv din gama de capete vorbesc asamblate aici, un rând criminal, care include Larry David, Whoopi Goldberg, Amy Schumer, Jimmy Fallon, Martin Short, Christopher Guest, Janeane Garofalo, Kumail Nanjiani, Jason Alexander și patruzeci de alte boldfaced nume-e un om care comandă un grad extraordinar de încredere, iar acest lucru este confirmat atunci când auzi subiectele deschide la întrebările lui iscusit in Misery Loves Comedy.

Freddie Prinze, Jr., pentru unul, vorbește despre cum a fost mai mult sau mai puțin ordonate în comedie standup de bunicul său, după ce tatăl său tulburat, stea de TV “Chico și Man,” sinucis, în scopul de a “repara ceea ce tatăl tău futut. ” Aproape fiecare alte actor de comedie care a inclus în “origini” porțiunea documentar împărtășește o versiune a unui backstory tragic, sau cel puțin disconfort, precum și un sentiment de goliciune, care ar putea fi ocupate doar de ascultarea râsul de străini. Comedie ca catharsis și un mijloc de partajare publice devine, de asemenea, un segment; vârf emoțional este Maria Bamford vorba despre prima dată ea a folosit-o în stagiu un spital de psihiatrie drept combustibil pentru o rutină, și am auzit strigând membrii audienței propriile traume răspuns. Am auzit, de asemenea, povesti de ocazie despre Lenny Bruce, Richard Pryor, George Carlin, Sam Kinison si alte legende ale căror standup demoni alimentat arta lor și au dat foc la viața personală.

Problema, din păcate, este că filmul Misery Loves Comedy Pollak nu este conținut de la zero in afirmarea promis de titlul: “. Misery Loves Comedie” Că teza deține în mod clar valabil pentru oamenii intervievați aici:-o anumită măsură, sunt toți oamenii care i-au nefericire pentru a face oamenii să râdă, atunci poate că încerca să orienteze ca rasul spre introspecție comun. (“Ce fel de clovn ești?” Cineva întreabă Bozo-învăluită jefuitor de bănci Bill Murray în “Quick Change”, la care el răspunde, “plansul de tipul interior, cred.”) Dar asta nu e focalizarea. De fapt, este de multe ori greu de spus ce se concentreze filmului Misery Loves Comedy este de fapt; un titlu mai precis ar fi putut fi “biți și piese de interviuri cu 50 de comici,”, dar că nu s-ar potrivi la majoritatea circ.

În timp ce genial și niciodată plictisitoare, filmul Misery Loves Comedy este peste tot, un exemplu clasic de încercarea de a face și să spună prea multe. Există zeci de pepite biografice, inclusiv anecdote despre a fi clovn de clasă, și o mulțime de discuții de aspectele practice ale standup, inclusiv cum se simte atunci când un bombe linie, cum se face ca simt comic, și diferitele moduri în care am reacționat la eșec; acestea sunt editate împreună (de Robert Legato) pricepere, uneori strălucit, ca atunci când subiectii mai multe par a fi spune variații ale aceeași poveste și reducerile de film Misery Loves Comedy dintre ele, astfel încât toți par a fi participante colectiv în construcția de o propoziție foarte lung . Acest tip de inteligență, din păcate, nu a contracara sentimentul cicălitoare că “Misery Loves Comedie” este încercarea de a transforma o datorie (prea multe subiecte, prea multe povești, prea mult repetare) într-un activ creator, atunci când mai înțelept, deși, desigur, mult mai greu mutare ar fi putut fi de a reduce douăzeci sau treizeci sau patruzeci dintre persoanele intervievate din film, mai bine să se concentreze pe subiectele cele mai complexe, fascinante și carismatici, și să poveștile lor respira, și în acest proces, permite o goodhearted dar împrăștiate film pentru a găsi ceva ca un centru de calm.