filme-online-banner

Misionarii – Freetown (2015) film online subtitrat

Regia: Garrett Batty
Scenariu: Melissa Leilani Larson, Garrett Batty
Actori: Henry Adofo, Michael Attram, Alphonse Menyo
Anul: 2015
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.2

Bazat pe o poveste adevarata de viata Misionarii, aceasta a doua trăsătură de Garrett Batty relatează povestea de șase misionari mormoni fug civil sfâșiat de război Liberia în 1990. disperare încercarea de a scăpa din ghearele unui lider rebel care le-a vizat în special pentru că unul dintre ele este un membru al clanului de guvernământ, Krahn, care este sters sistematic, ei încearcă să întreprindă călătoria chinuitoare la refugiu sigur de Misionarii din țara vecină, Sierra Leone. Dar, în ciuda dramă inerent poveste, Misionarii șerpuit, la fel ca personajele se înfățișează, are prea mult timp pentru a ajunge la destinație.

Leading africană “Misionarii” în evadarea lor este membru al bisericii locale Abubakar (Henry Adofo), care gaseste progresul său împiedicată de a continua de prozelitism, chiar ca viețile lor sunt în pericol tot mai mare. Mijloace de transport unic este mașina lui luminoase de culoare roșie compact care conține puțin gaz, pe care ei înșiși ghiftui în ca și cum ar clovni într-un circ.

Scenariul, de Batty și Melissa Leilani Larson, se ocupă de temele sale religioase în mod relativ subtile, concentrându-se pe de suspans povestea mecanica, mai degraba decat livrarea de mesaje direct împărtășită. Totuși, se vorbește mult de minuni, ca tinerii sfideze cote aparent insurmontabile, inclusiv numeroase obstacole, rebelii care cer plata pentru a le permite să treacă prin și determinarea maniac al liderului lor (Bill Myers), care cere amenințător pe toată lumea cu care el vine în contact, in Misionarii, “Ești un Krahn?” Deși saturate cu bun venit accente de umor Sly, nu procedura aduna impuls dramatic necesar. Cu cea mai mare violență discret prestate off-camera foto, pericolul este insuficient transmis, deși filmul Ghana-shot evocă cu succes mediul african-război rupt.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: