filme-online-banner

Moartea unui supererou – Death of a Superhero (2011) film online subtitrat

Regia: Ian Fitzgibbon
Actori: Andy Serkis, Sharon Horgan, Thomas Brodie-Sangster
Anul: 2011
Gen: Animatie, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 7.1

Nu există trei cuvinte mai puțin susceptibile de a inspira un timp de distracție la filme decât “copil cu cancer.” Și totuși, aici este Moartea unui Superhero, al doilea film în mai puțin de un an cu acea linie jurnal – și al doilea care reușește să transforme grimmest dintre subiecți sumbre în ceva fermecător, vulgar și improbabil înălțătoare.

Povestea Moartea unui supererou unui băiat de 15 ani care utilizează benzi desenate arta de a face față sănătatea lui lipsa rapid, Superhero are mai mult de un pic în comun cu anul 2011 lui 50/50, până la o aprobare consistent de proprietăți medicinale marijuana lui. Și, după cum volatile Donald, Thomas Sangster comunică atât de mult cu un aspect simplu, mânia Lui și frica doar ocazional dau modalitate de a flits de bucurie, că seamănă cu nimeni atât de mult ca un tânăr Joseph Gordon-Levitt.

În acest caz, însă, șansele sunt mai mult ca 100/0. Super-erou este bazat pe un roman 2007 de Anthony McCarten, care a schimbat setarea din Noua Zeelandă în Irlanda pentru scenariul lui, dar menține perspectivele sumbre cărții. Benzi desenate storyboard din carte sunt înlocuite cu interludii animate în care caped-cruciat lui Donald alter ego pare să fie vizate de slujitorii moartea pentru simplul fapt de a exista.

Poate că e potrivit ca Andy Serkis Moartea unui supererou, actorul care a frecventat lumea de fantezie ca Gollum, King Kong și Cezar maimuta, este aici ancora la realitate ca durerea consilier lui Donald. Dr. Sa Regele este un tip de stoc – mentorul neconventional care pare ciudat la început, dar în curând câștigă peste protagonistul cu metodele lui idiosincratice – dar cu toate acestea Serkis face omul sa se simta natural, ca și cum el și colecția sa de artă au fost bucură de briza litoral, Dublin de zeci de ani.

Fiind un bărbat adolescent, preocuparea șef Donald este sex: cum să-l aibă, Moartea unui supererou, cine-l are, dacă el poate avea înainte de a trece. Fanteziile lui animate se concentreze mai putin pe eroism și mai mult pe Vixens busty care par să fi rătăcit peste 1981 de aburi cult film Heavy Metal. Viziunile lui Donald de deces și negru de fum pătrunde în ore de veghe: După ce a imagini o asistentă medicală bine dotat, torturarea sălbăticie eroul său, el folosește graffiti la etch creația sa, în toată ei, pune în pericol viața sexualitate terifiant, pe fereastra școlii lui. Din fericire, fata visurilor sale (Aisling Loftus) pare să sape gusturile sale bizare la femei, sau cel puțin provocarea de a încerca să-l trageți departe de ei.
Andy Serkis joacă un psiholog care ajută vorbesc Donald prin ceea ce vrea din zilele sale rămase.

Director Ian Fitzgibbon optează pentru o abordare trăgînd heartstring morocănos, la materialul, care subminează crud personalitatea lui Donald, vulgar într-un mod ciudat. Fotografie impunătoare subliniază coasta Dublin în timp ce o coloană sonoră face uz grele a hush-a exprimat Angus & Julia Stone. Dacă a existat vreodată un timp pentru a trece la formula bine purtat de filme despre boli terminale, Moartea unui supererou, cu siguranță acest lucru ar fi fost ea. Donald pare genul de tip care ar prefera sa doom iminentă de a fi mai ocupat și mai frenetic – știi, ca The Avengers, față de care Superhero pare ca bold counterprogramming, sobering, ușor de sinucidere.

Și totuși în cele din urmă dulceața povestea se dovedește a fi un fel de supraomenești Moartea unui supererou. În ciuda squeamishness fixărilor sexuale special Donald s-ar putea inspira lui, și în ciuda faptului că el rareori recunoaște existența părinților săi, copilul se dovedește a fi demn de simpatie noastre. El nu a ieșit pentru a salva lumea; el se luptă în fiecare zi doar pentru a iesi din pat și a vedea-l încă o dată, și care este inspirat de ajuns.