filme-online-banner

Monstrul preistoric – Primeval (2007) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Groaza
Scenariu: John D. Brancato, Michael Ferris
IMDB Rating: 4,7
Regizor(i): Michael Katleman
Actori: Dominic Purcell, Orlando Jones, Brooke Langton

În Burundi, un antropolog criminalist britanic examinează cadavrele într-o groapă comună, susținând toate au fost uciși într-un mod identic. Când femeia sapă lopata ei în ceea ce crede ca este un alt mormânt, o creatură nevăzută ei atacă și trage-o în râu.Monstrul preistoric: Soldații ONU însoțesc foc ei în apă, dar numai cadavrul ei parțial devorat pluteste la suprafata.
Într-o redacție New York City, jurnalist de televiziune Tim Manfrey (Purcell) este desemnat de șeful său, Roger (Patrick Lyster), pentru a călători în Burundi cu Aviva Masters (Langton), un reporter care se ocupă cu povești animale si a devenit interesat de Gustave , un crocodil enorm, feroce cunoscut a fi ucis sute de oameni din Africa, de-a lungul anilor. Cu uciderea a antropologului, Monstrul preistoric, Roger spune Gustave este brusc o poveste de interes pentru lumea. Tim nu vreau să merg, știind că Burundi este o zona de razboi, dar nu prea are de ales, deoarece el este deja probleme, după una din povestirile sale se dovedește a fi fost bazate pe dovezi falsificate. Tim și Aviva sunt însoțite de Burundi de cameramanul lui Tim și prieten, Steven Johnson (Jones) și herpetolog Matt Collins (Ghedeon Emery), care este intenția de a captura Gustave în viață.
La aeroportul din Bujumbura sunt îndeplinite de către un oficial guvernamental poreclit Harry (Dumisani Mbebe), care încearcă să întârzie plecarea lor de avertizându-i de neliniște în junglă, cauzat de o războinic periculos care a poreclit însuși “Monstrul preistoric.” Tim reușește să respingă Harry de preface un apel la Roger, iar echipa pleacă a doua zi, însoțit de doi soldați. În cazul în care partidul a ajunge la sat, unde a avut loc ultimul atac, care îndeplinesc ghidul lor, un vânător licențiat nume Jacob (Prochnow), și sunt binecuvântați de șamanul locale. Aviva observă, de asemenea, un caine mic legati la un jurnal plutind în râu, cu care sătenii încearcă să împace Gustave. Ea salveaza de câine și numele acesta “Wiley.”