filme-online-banner

Montana (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Jeremy Sheldon, Peter Lowe
IMDB: 5,4
Regia: Mo Ali
Actori: Michelle Fairley, Lars Mikkelsen, Adam Deacon

Montana (McKell David), un băiat de 14 ani din East London, trăiește printre un grup nemilos de dealeri de droguri puternice, condus de un fost soldat rus. El nu merge la școală, dar poartă o uniformă, oricum, astfel încât el poate livra discret cocaină și pene de bani în jurul. Dealerii se ascund un secret de la el despre tatăl său astfel încât atunci când un gangster rival el sare și fură o sumă mare de bani, pe care o folosesc această scuză pentru a încerca să-l omoare.

La fel cum el este pe cale de a fi ucis, Montana este salvat de Dmitri – un asasin sârbă (Lars Mikkelsen), care veghează asupra lui pentru a se răzbune pe seful mob rus care a fost implicat în uciderea familiei sale. Montana, acum deziluzionat de trădarea toata lumea din jurul lui, este convins de Dmitri să-l ajute răzbune astfel suferă arma riguroase și de formare luptă neînarmat să-l înăsprească.

Între timp, gangsterii sunt în căutarea pentru el asa ca foloseste conexiunile lor cu Phelps (Brad Moore), un ofițer de poliție corupt, pentru a capta Jess (Sinead Michael), doar prieteni de vârsta lui Montana, să-l și Dmitri ademeni la o confruntare exploziva …

Scenaristul / regizorul Mo Ali prezintă Boyz In The Hood intalneste Narațiunea Karate Kid ca un thriller urban slick, cu editare ritmică elegant și rame late de blocuri turn și locuințe terasă fără sfârșit. Scenele de lupta sunt frumos coregrafia și sunt la fel de incitante ca orice am văzut în acest an. Dar sub acțiunea există unele mesaje mai întunecate despre Londra modernă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: