filme-online-banner

Moştenire cu cântec – The Fighting Temptations (2003) film online subtitrat

Regia: Jonathan Lynn
Actori: Cuba Gooding Jr., Beyoncé Knowles, Mike Epps, Nigel Washington, Demetress Long
Anul: 2003
Gen: Comedie, Drama, Muzical
Durata: 123 minute
IMDB: 5.5

“Moştenire cu cântec” urmează o formulă într-un fel de mod comod, și tu știi asta, dar generează atât de mult bunăvoință și atât de multe râde că nu le pasă cu adevărat. E un fel de muzical și fel de văr primar de “Barbershop”, și vă puteți simți publicul pur și simplu o place. Cu toate că reprezintă rolul jucat primul Beyonce Knowles “, nu este în venerație de ei; e ea folosește în povestea în loc de doar împingând-o în fața fiecare fotografie, și ea apare ca caldă și simpatic.

Cuba Gooding Jr., stele ca Darrin, un executiv ad New York, cu rădăcini în orașul Montecarlo, Ga. Mătușa lui Sally moare la fel ca el concediat pentru falsificarea CV-ul său, și el se întoarce acasă pentru o lectură a voinței, care lasă l $ 150.000 de dacă el va conduce corul bisericii și să-l în anual Evanghelia concurs explozie. Cu carduri de credit maxed lui și creditorii pe urmele lui, in “Moştenire cu cântec”, el rămâne în Georgia – și se implică în politică bisericii implică Paulina (Latanya Richardson), trezorierul bisericii. Ea a condus Darrin și mama lui din oraș acum 20 de ani de acuzând mama de a fi imoral pentru că ea a cântat în comun JUKE locale. Acum e dușmanul lui Darrin, spre deosebire de el conduce corul sau poate chiar de ședere în oraș.

Dar el are motive întemeiate pentru a rămâne. Nu doar pentru că creditorii săi sunt în căutarea pentru el în New York, ci pentru că e Moonstruck de cântăreață locală numit Lilly (Beyonce Knowles). Ea a fost iubita lui din copilarie, iar acum ea poate detine cheia la concurs Evangheliei – și la inima lui.

Darrin are munca sa tăiat pentru el. Corul bisericii este mic și untalented, și eforturile sale de recrutare nu sunt de succes. Steve Harvey joacă DJ local care citește anunțuri de recrutare sale – care încep de precizând că nimeni nu trebuie să se aplice, care fumeaza sau bauturi, și se încheie prin a spune destul de mult pe nimeni, chiar și un păgân, este binevenit. Există o secvență amuzant care implică un concert în închisoare din apropiere; în cazul în care directorul (Faizon dragoste) spune că deținuții care pot canta mai bine decat corul a primit, Darrin perks sus, și înainte de lung de trei prizonieri sunt cântând în cor, purtând cătușe lor și duminică potriveste cel mai bine lor condamnați portocaliu in “Moştenire cu cântec”.