filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Mr Right (2015) film online subtitrat

Regia: Roger Melvin
Scenariu: Dominic L. Santana
Actori: Columbus Short, Erica Tazel, Dawn Halfkenny
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Partenerul companii de producție pentru a distribui proiect Max Landis “spune povestea Mr Right unei femei care se încadrează pentru un asasin reformat
Lakeshore Entertainment a anunțat joi că a dobândit drepturi internaționale viitoare Anna Kendrick și Sam Rockwell filmul “, a spus Dreapta. “Acțiunea de romantic comedie a fost scris de Max Landis (care este de asemenea un producator executiv al filmului) și este regizat de Paco Cabezas. Sierra / Affinity este teaming cu malul lacului și de manipulare vânzările internaționale ale filmului, de ao pune la cumpărători în acest an American Film Market.

A se vedea fMr Right scena de la TheGrill 2014: Media de conducere Conferința TheWrap lui. “Michael Helfant este un producător dovedit și script-Max Landis” este amuzant și fermecător “, a declarat Eric Reid Lakeshore COO. “Nu am ezitat să partener cu Sierra la acest proiect și apreciem oportunitatea de a aduce distracție, material de calitate partenerilor noștri de distribuție internaționale.” Keira Knightley și să acționeze Chloe Moretz Ca adolescenti in Trailer Primele “Laggies”
“Dl. Dreapta “spune povestea lui Martha (Kendrick), care după ce a fost ghinion în dragoste in Mr Right, în cele din urmă găsește bărbatul visurilor ei, (Rockwell), doar pentru a descoperi că el este un fost asasin. Fotografie principal pentru “Mr. Dreapta “a început 13 oct in New Orleans. CAA și Amasia Entertainment va supraveghea vânzarea internă a filmului.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: