filme-online-banner

Murdărie – Filth (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Jon S. Baird
Actori: James McAvoy, Jamie Bell, Eddie Marsan
Anul: 2013
Gen: Comedie, Crima, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Murdărie – Filth

Bruce Robertson e un polițist fanatic și corupt, care e pe punctul de a obține o promovare și nu va lăsa nimic să-i stea în cale. I se dă cazul unei crime brutale și presiunea pe care o simte să găsească făptașul e mare fiindcă are colegi competitivi, care ar dori să-i fure promovarea, printre care Ray Lennox.

În loc să-i dea bice în rezolvarea crimei, Bruce se preocupă cu împroșcarea colegilor cu noroi și cu uneltiri prin care să-i întoarcă pe unii împotriva altora și, astfel, să-i țină departe de promovarea lui. Bruce seduce neveste de-ale colegilor sau le dă în vileag secretele compromițătoare. Nimic nu e indecent pentru el.

Inspectorul șef Toal habar nu are ce se întâmplă în ograda lui. Însă; între atâtea intrigi pe care le țese în jur; Bruce ajunge să fie înghițit de valul de înșelătorie pe care l-a provocat. Greșelile din trecut încep să-și arate consecințele. O soție dispărută; dependența de droguri și reacțiile suspicioase ale colegilor pe care i-a rănit încep să-l împovăreze; iar sănătatea lui mintală se șubrezește. Întrebarea e dacă va putea să rămână conectat la realitate suficient de mult timp cât să-și sape drumul afară din mizeria în care s-a afundat.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: