filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

My Big Fat Greek Wedding (2002) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Nunta a la grec
Regia: Joel Zwick
Actori: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine
Anul: 2002
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 95 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis My Big Fat Greek Wedding

Toti membrii familiei Portokalos sunt ingrijorati pentru Toula (NIA VARDALOS). Este inca nemaritata la 30 de ani, ea lucreaza la Dancing Zorba, un restaurant grecesc al parintilor sai, Gus (MICHAEL CONSTANTINE) si Maria (LAINIE KAZAN).

Zilele sale sunt monotone si plictisitoare in Nunta a la grec film online subtitrat, ca si parul, hainele si atitudinea ei. Toula refuza oferta tatalui ei de a merge in Grecia pentru a-si cauta un sot. Parea ca ea nu dorea sa se marite. Totusi Toula isi dorea ceva mai mult, ceva doar pentru ea.

Tocmai cand isi dorea sa fie draguta, ea da cu ochii de un frumos strain inalt, aflat in restaurant si ingheata ca o statuie greceasca, aflata in fata casei familiei sale. Frumosul strain de-abia o baga in seama.

Toula este pregatita pentru o schimbare. Dar din pacate in My Big Fat Greek Wedding film online subtitrat, restul familiei sale nu este. Ea intocmeste un plan de a merge la un curs de calculatoare in ciuda obiectiilor batranului ei tata (De ce are ea nevoie de scoala? Este destul de isteata pentru o fata!). El crede ca, kimono-ul a fost inventat de greci, la fel ca filozofia si astronomia.

Cateva ore de calculatoare, cateva lentile de contact si o noua atitudine este tot de ce are nevoie Toula pentru inceput. Ea isi ia o slujba la agentia de turism a matusii sale, unde frumosul strain o descopera pe noua Toula. El este Ian Miller (JOHN CORBET), profesor la liceu, este inalt, frumos si sigur nu este grec.