filme-online-banner

My Name Is Nobody – Il mio nome è Nessuno (1973) film online subtitrat

Regia: Tonino Valerii
Actori: Terence Hill, Henry Fonda, Jean Martin, Neil Summers, Leo Gordon
Anul: 1973
Gen: Western, Comedie
Durata: 117 minute
IMDB: 7.5

Jack Beauregard (Henry Fonda) este un pistolar legendar îmbătrânire care vrea să se pensioneze în pace în Europa pentru a scăpa de tineri pistolari în mod constant încearcă să se testeze împotriva comandantului. Filmul “My Name Is Nobody” se deschide cu trei persoane înarmate încearcă să ambuscadă Beauregard într-un frizer. După Beauregard le-a trimis, fiul frizerul lui intreaba tatal sau dacă există cineva în lume mai repede decât Beauregard, la care frizerul răspunde “mai repede decât el? Nimeni!”

Dupa ce pe un feribot râu Beauregard ceasuri un vagabond (Terence Hill) încercarea de a prinde pește. Apoi a duce la o mina de aur vechi, doar pentru a găsi o cunoștință moarte (Red), care tocmai a fost împușcat de o bandă. Beauregard întreabă ce sa întâmplat și cu privire la locul de o anumită Nevada, dar Red reușește doar să dezvăluie sat Nevada (Acoma).

La o stație de releu cal vagabond este solicitat de către trei bărbați pentru a oferi un coș de o anumită persoană din interior. Se dovedește a fi Beauregard, care este informat de către oficiu băiatul posta care nava sa în Europa va naviga în termen de șaisprezece zile de la New Orleans, la un preț bilet de 500 $. Vagabond impresioneaza Beauregard cu cunoștințele sale de istoric al acestuia din urmă, și apoi aruncă coșul afara. O bombă explodează în interiorul coș, lăsând trei bărbați în dezordine. Vagabond se identifică ca “My Name Is Nobody”. “Nimeni nu” idolatrizează Beauregard și-l dorește pentru a crește faima lui de fața de pe Bunch Wild singură mână. Wild Bunch sunt o gasca de 150 de bandiți care folosesc o mina de aur fals pentru a spala prada lor de aur jaf de tren. Proprietarul mina de aur (Sullivan) are o bănuială Beauregard este în afara să-l omoare, așa că încearcă să-l mai întâi. Prin urmare, cele două atacuri anterioare referitoare la Beauregard. Cu toate acestea, Wild Bunch vrea Sullivan să se concentreze pe menținerea reputației sale curat in filmul “My Name Is Nobody”.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: