seriale-online-banner

Narcos: Mexico (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Actiunea din Narcos: Mexico online subtitrat se desfasoara in regiunea Guadalajara, care da si numele celui mai important cartel de droguri din regiune la inceputul anilor ’80. Pentru a-ti forma o idee despre povestea care va fi spusa, s-a lansat un scurt teaser trailer care ne prezina rolurile principale al acestei povesti. Diego Luna va fi liderul cartelului Guadalajara in ”papucii” lui Felix Gallardo. Michael Pena va fi agentul DEA Kiki Camarena care face tot posibilul sa-l prinda pe liderul cartelului.

Narcos este unul dintre cele mai indragite seriale de pe Netflix. Inainte de finele acestui ani, va continua cu sezonul patru intitulat Narcos: Mexico.

Actiunea celor trei sezoane din Narcos, pe care le gasesti deja pe PortalulTauTV.com, se desfasoara in Columbia. Primele doua detaliaza aventurile lui Pablo Escobar, in timp ce al treilea sezon ne-a atras atentia asupra cartelului de droguri Cali. Show-ul a fost unul foarte premiat, cu o distributie de exceptie si un aer deosebit de autenticitate dat de folosirea limbii spaniole in cea mai mare parte, in contrast cu limba engleza a agentilor DEA.


Regia: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro
Actori: Alyssa Diaz, Diego Luna, Michael Peña
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 9.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Narcos: Mexico (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: