filme-online-banner

Necunoscutul – Unknown (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Mister, Thriller
Scenariu: Oliver Butcher, Stephen Cornwell
IMDB: 6.9
Regizor(i): Jaume Collet-Serra
Actori: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Necunoscutul – Unknown

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleacă alături de soția sa (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferință de specialitate. În urma unui accident cumplit de mașină, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz și fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaște și este privit ca un străin chiar și de către soția lui.

De aici până la haos nu mai este decât un pas, doctorul pornește într-o cursă agonizantă pentru a-și recupera viața și nici măcar din partea poliției nu primește ajutor. Rămas fără acte, extenuat și hărțuit, Martin începe să pună sub semnul întrebării totul. Iinclusiv propria-i identitate și sănătate mintală. Un aliat neșteptat pare să îi readucă speranța dar aflarea adevărului rămâne în continuare o misiune imposibilă.

O lovitura la cap se pare ca poate fi si un pas inainte. Te face sa’ti uiti identitatea si scoate din tine esenta pura, crema cremei. Doar ceea ce se gaseste mai “schone” in sufletul omului, ca sa fiu in ton cu aerul nemtesc pe care l’am respirat. Asta pateste protagonistul in acest film, care culmea e tot ca o lovitura in cap, insa nu pt ca te’ar solicita in vreun fel cu asa vrutul sau scenariu inteligent. Ci pt ca este pur si simplu dezamagitor de prost si previzibil. N’as indrazni sa spun la fel si despre Liam Neeson. Chiar daca nu m’a impresionat teribil, convingator totusi omul, a fost clar punctul de rezistenta al filmului.