filme-online-banner

Nightlight (2015) film online subtitrat

Regia: Scott Beck, Bryan Woods
Scenariu: Scott Beck, Bryan Woods
Actori: Shelby Young, Chloe Bridges, Carter Jenkins
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

“Nightlight” este un exemplu perfect de un film cu idei interesante, care sunt total sufocat de execuție slabă. Aceasta este una dintre cele mai critice dictums atemporal lui Roger că nu este ceea ce un film este despre, dar modul în care aceasta este cu privire la aceasta care contează. Și în timp ce vizionați “veghe” am tot gândit la elemente ale acestuia pe care mi-a plăcut, dar acestea au fost aproape în întregime conceptual. Nu se poate judeca un film de conceptul său, dar cum realizatorii filmului l execute, și cinematografia variază de la mediocre la aici remarcabil agravante la dreptul hidos.

Pădurea Covington este una dintre acele locații de legendă urbană pentru adolescenti locale. Se zvonește a fi bântuit de sufletele tulburi ale numărului mare de adolescenti surprinzător care au luat viața în el de-a lungul anilor, inclusiv un coleg de clasă de un cvintet de adolescenti despre a juca unele jocuri în mijlocul nopții. Robin (Shelby Young), Nia (Chloe Bridges), Chris (Carter Jenkins), Ben (Mitch Hewer) și Amelia (Taylor Murphy) curajos pădure cu doar lanterne lor și luna pentru a le ghida. Director Scott Beck și Bryan Woods trage ce urmează stil găsit-imagini din perspectiva lanternele, numai văzând ceea ce se poate aprinde, ceea ce permite pentru unele jocuri interesante de perspectivă, dar, de asemenea, face pentru Filmări cu adevărat urât al “cam șubredă ca adolescentii alerga îngrozită în jurul valorii de o pădure “varietate. Timp de cel puțin jumătate din “Nightlight” se poate spune abia ce naiba se întâmplă chiar, care este prin design, ci, de asemenea, face pentru o experiență care este la fel ca orice vizual neatrăgătoare în ani de zile. “Proiectul Blair Witch” este un punct de comparație natural, dar filmul strecurat în unele compoziții vizuale foarte puternice pentru a-compenseze estetica DIY. Nu există un astfel de noroc aici.

Înapoi la “Nightlight”. Aceste cinci aspirantii “Breakfast Club” sunt în Covington a spune povești cu fantome și să joace jocuri de lanterna. Ei prostim pe o pistă de tren, juca Truth or Dare, și, eventual, ajunge la joc titular, care este în esență o versiune pe timp de noapte a v-ați ascunselea.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: