filme-online-banner

Noi suntem Bob Dylan – I’m Not There (2007) film online subtitrat

Regia: Todd Haynes
Actori: Marcus Carl Franklin, Heath Ledger , Richard Gere, Cate Blanchett, Christian Bale
Anul: 2007
Gen: Biografie, Drama, Muzical
Durata: 135 minute
IMDB: 7.0

“Noi suntem Bob Dylan” este o încercare de a lua în considerare contradicțiile Bob Dylan prin construirea sine pe contradicții. Poate că e singurul mod de a face acest lucru. Daca aveti si voi film biografic cu Dylan jucat de același actor tot drumul prin, ea ar putea deveni portretul unui schizofrenic formă schimbare. Abordarea Todd Haynes “este de a crea șase sau șapte Dylans, în funcție de modul în care conta, și de a folosi șase actori pentru a le juca. În acest fel, fiecare Dylan este în concordanță pe propriile termeni, și viața ca un întreg nu trebuie să dețin împreună.

Există atât de multe Bob Dylans că este dificil să-și rezolve pe care cele pe care le admira, și care te disprețuiesc. Mi-am petrecut ani neplăcerea Dylan, pe baza 1967 DA Pennebaker documentar “Noi suntem Bob Dylan”, iar apoi a suferit o conversie după ce a văzut doc Martin Scorsese din 2005 “Noi suntem Bob Dylan” Dar ceea ce a fost fie de film, dar portretul unei posibile Dylan? Nici un artist considerabil de la B. Traven a cheltuit mai mult efort ascunde urmele și acoperă urmele lui, iar la sfârșitul zilei, am rămas cu muzica, care este tot artistul într-adevăr ne datorează.

Dacă nu sunteți familiarizați cu mult Dylan, acest film este de natură să confunde sau șicane. Dacă, la fel ca mine, știi ambele documentare bine, au citit unele arbitru, l-am văzut în concert și au fost colonizate de unii dintre cântecele sale, vă sunt susceptibile de a răspunde cu un admirație ciudat pentru riscurile enorme Todd Haynes are luate aici. Ca și filmul său foarte diferite anterior, “Departe de Rai”, a se reface, în esență, cinema pentru a descoperi ceea ce este cu adevărat încearcă și realizarea. “Far From Heaven” expus subtext gay de 1950 melodrame Douglas Sirk lui, și “Noi suntem Bob Dylan”, arată modul în care celelalte docs de Dylan au impus consistență pe o persoană evaziv și mercurial. Ce Haynes nu este lua de segues liniștitoare care argumentează fluxurile totul și are sens, și pentru a arăta ceea ce este cu adevarat haos sub piele a filmului.