PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Norm Macdonald Has a Show (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Comedianul Norm Macdonald din serialul Norm Macdonald Has a Show online subtitrat de la Netflix, sta cu prietenii sai celebri la discutii amicale pe subiecte puerile sau serioase care iau multe intorsaturi neasteptate.

Am fost intotdeauna un fan al lui Norm – stand-up, SNL, sitcomuri, aparitii ale lui David Letterman si Howard Stern, show-gazda … Dar cred ca Norm Macdonald Has a Show online subtitrat este cel mai bun. El este bun pentru ca isi poate adapta stilul la fiecare oaspete. Primul episod cu David Spade parea destul de slab, ca un grup de baieti care radeau in subsolul lui. A fost grozav cu Drew Barrymore, pe care si eu il iubesc si apoi am fost surprins sa-l vad pe judecatorii Judy si Jane Fonda ca invitati.

El era atat de respectuos fata de ei, si parea sa stie exact cat putea sa mearga cu glumele lui. Imi place de asemenea cum adversarul sau Adam Egret nu intra si intrerupe, cum ar fi niste vedeta de talk-show. Nu are un auditoriu de studio care sa-ti spuna cand ar trebui sa razi, asa ca atunci cand sunt amuzante, sunt chiar amuzante. Dar interviurile sunt, de fapt, destul de interesante.


Titlu Romania: Norm Macdonald si vedetele
Regia: Norm MacDonald
Actori: Adam Eget, Norm MacDonald, Drew Barrymore
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 9.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Norm Macdonald Has a Show (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: