filme-online-banner

Nostalgia (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Pellington
Actori: Hugo Armstrong, Shinelle Azoroh, Annalise Basso
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 8.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Nostalgia

Un mozaic de povestiri despre dragoste si pierdere, Nostalgia exploreaza relatiile noastre cu obiectele, artefactele si amintirile care ne modeleaza viata.

Filme online 2018 Nostalgia nu doar se angajează și oferă o fereastră în diferite universuri. Dar pot și ele să ofere cunoștințe incredibile în viața și psihicul producătorului. În cel mai recent film de debut “Wistfulness”, care a debutat la Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs. Pe 6 ianuarie, Mark Pellington oferă mulțimii o esență a ceea ce se află în fruntea gândurilor sale pentru o parte semnificativă a ultimului deceniu.

El transmite o imagine cinematografică a afecțiunii, nenorocirii, amintirilor și relației cu buzunarele individuale. Tot ceea ce are și gestionează de la moartea neașteptată a celuilalt semnificativ în 2004.

“Cred că tema, tema sentimentalității și modul în care ne luptăm cu trecutul nostru – și în relația mea cu durerea și recâștigarea în ultimii 15 ani în toată onestitatea sau mult timp după pierderea celorlalți semnificativi – majoritatea din filmele mele mi-au abordat cumva “, a spus el. Filmul include o piesă extraordinară care include Jon Hamm, Ellen Burstyn, Catherine Keener, Bruce Dern, Nick Offerman, Amber Tamblyn, John Ortiz și James LeGros.

Pellington are o fetiță de 15 ani și a fost, de asemenea, inspirată de memorie și de felul în care sunt transmise imaginile pornind de la o vârstă până la alta. Forma filmului este o poveste intercalată care ia în considerare viețile unor indivizi. Care au suferit pulverizare și nenorocire și se uită la drumul spre descoperirea confortului în articole. Si amintiri și doresc să strângă lucrurile care le ridică. “A fost o mică operă de afecțiune, un mic pic de energie al meu”, a spus el.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: