filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

No Country for Old Men (2007) Film Online Subtitrat in Romana


Nu Exista Tara pentru Batrani – No Country for Old Men online subtitrat este un thriller pasionant, realizat de Joel si Ethan Coen, dupa un roman al celebrului scriitor american distins cu premiul Pulitzer, Cormac Mccarthy. Actiunea se petrece in vremurile noastre, cand traficantii de droguri isi fac de cap, iar oraselele au devenit poligoane de tragere in aer liber.

Cu o distributie extraordinara Nu Exista Tara pentru Batrani – No Country for Old Men online subtitrat, din care fac parte Tommy Lee Jones, laureat al premiului Oscar (“The Fugitive”, “Men In Black”); Josh Brolin (“Grindhouse”), castigatorul premiului Oscarl Javier Bardem (“The Sea Inside”) si Woody Harrelson; nominalizat de asemenea la premiul Oscar (“The People vc. Larry Flynt”) Kelly Macdonald (“Trainspotting”) NO COUNTRY FOR OLD MEN este realizat dupa un scenariu adaptat de fratii Coen; in regia fratilor Coen, produs de Scott Rudin, Ethan si Joel Coen.

Llewelyn Moss (Josh Brolin) din Nu Exista Tara pentru Batrani – No Country for Old Men online subtitrat descopera o camioneta parasita, inconjurata de cativa soldati mortil dar in care (inca!) se mai afla o cantitate apreciabila de heroina si doua milioane de dolari bani-gheata. Moss ia banii, si de aici se declanseaza o reactie catastrofica in lant, pe care legea; in persoana serifului Bell (Tommy Lee Jones), un tip in varsta, care nu mai are niciun fel de iluzii despre viata, nu o poate opri. 


Titlu Romania: Nu Exista Tara pentru Batrani
Regia: Ethan Coen, Joel Coen
Actori: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin
An: 2007
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare