seriale-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

O văduvă irascibilă din serialul Nu mai exiști pentru mine – Dead to Me online subtitrat de la Netflix, care-l caută pe șoferul fugit de la locul accidentului în care i-a ucis soțul se împrietenește cu o optimistă care nu e chiar ce pare a fi.

Jen (Christina Applegate) este o văduvă sarcastică, determinată să afle adevărul despre moartea soțului ei în urma unui accident de mașină, în care criminalul a fugit. Judy (Linda Cardellini) este o optimistă cu spirit liber care a suferit o pierdere recentă. Atunci când cele două femei se întâlnesc într-un grup de sprijin, devin prietene bune, în ciuda personalităților lor diametral opuse.

Însă în timp ce discută la un pahar de vin despre pasiunea lor comună pentru The Facts of Life, Judy se străduiește cu disperare să o protejeze pe Jen de un secret șocant care îi poate distruge viața. Dead to Me, creat de Liz Feldman (2 Broke Girls, One Big Happy), este o comedie neagră care creează dependență și pătrunde în lumea durereroasă, nefiltrată și bizar de amuzantă a durerii, pierderii și uitării.


Regia: Liz Feldman
Actori: Christina Applegate, Linda Cardellini, Edward Asner
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 8.0


Dead to Me (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Trailer