filme-online-banner

Nu se poate returna – Instructions Not Included (2013) Online Subtitrat


Titlu original: No se aceptan devoluciones
Regia: Eugenio Derbez
Actori: Eugenio Derbez, Karla Souza, Jessica Lindsey
An: 2013
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Nu se poate returna – Instructions Not Included (2013)

Instructions not Included este o comedie care incet incet se transforma intr-o drama. Acest film transmite multe mesaje si reda o multime de povesti de viata intr-una singura.

Valentin este un tanar pe care tatal sau, Johhny Bravo, l-a invatat sa nu ii fie frica de lucrurile pe care pe majoritatea le sperie foarte tare. El este un macho care isi petrece mereu weekend-urile cu turiste venite in Mexic. De fiecare data Valentin este cu alta fata, pana intr-o zi cand la usa sa apare o fosta “mare iubire” din America care ii spune ca este tatic.

Valentin nu accepta vestea prea bine; insa nu are prea mult timp sa afle detalii despre fiica sa deoarece Julie il minte ca merge sa plateasca taxiul si ii lasa fata in brate; fugind inapoi in America. Valentin se teme de ce se va intampla cu el in urmatorii ani si fiindca nu are bani porneste in cautarea mamei fetei; de la care nu are decat o poza de la un hotel unde a lucrat in trecut.

Este un film plin de momente emotionante dar si haioase. Valentin este destul de comic mai ales pana cand intelege ca misiunea de a fi tatic nu este simpla. El isi va creste fata mai mult decat perfect si nu vrea ca aceasta sa afle ca mama sa a parasit-o. Valentin reuseste sa ii creeze lui Maggie propia lume in care primeste scrisori de la mama sa in care ii povesteste despre expeditiile sale.