PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Numb (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jason R. Goode
Actori: Jamie Bamber, Marie Avgeropoulos, Aleks Paunovic
An: 2015
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Numb

Atunci când un cuplu în dificultate financiară descoperă coordonatele GPS care promit să conducă la aurul furat, trebuie să colaboreze cu o pereche de autostopi misterioși pentru a intra în sălbăticia de iarnă îndepărtată pentru a recupera monedele.

Jurnalul lui Jason R. Goode, numit “Numb”, face o rotire inteligentă pe tropea clasică a Tezaurului Sierrei Madre și a lui The Good, The Bad și The Ugly, situându-și povestea despre străini stabilind o alianță neplăcută în timp ce urmărea o avere în sălbaticul înghețat al Columbiei Britanice .

Două cupluri – un soț și o soție legată de bani (Jamie Bamber, Stefanie von Pfetten) și un frate și o soră brută (Aleks Paunovic, Marie Avgeropoulos) – căutând circa 4 milioane de monede de aur își găsesc problemele de încredere combinate de temperaturi potențial letale.

Scenariul lui Andre Harden are loc pentru o dezvoltare de caractere interesante în mijlocul degerăturilor și a panicii, iar Goode îi permite actorilor săi să profite la maximum, în special pe fostul lui Paunovic, care nu poate fi citit.

Distribuția este angajată, iar efectele machiajului sunt în mod convingător pline de umilință. Este puțin dezamăgitor faptul că ultimul act se transformă într-o urmărire previzibilă a pisicilor și a mouse-urilor. Totuși, acesta este genul pentru tine: este vorba despre inevitabilitate.