filme-online-banner

Nunta lui Jenny – Jenny’s Wedding (2015) film online subtitrat

Regia: Mary Agnes Donoghue
Scenariu: Mary Agnes Donoghue
Actori: Katherine Heigl, Tom Wilkinson, Linda Emond
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.4

Spectacole solide și intențiile decente sunt toate pe lista de invitați pentru “Nunta lui Jenny,” o dulce jucat încă prea pe-the-nas drama despre o lesbiana care în cele din urmă iese la familia ei Cleveland adăpost după ce a decis să se căsătorească cu partenerul ei de mult timp. Katherine Heigl aduce atât ferocitate și vulnerabilitatea la rolul unui copil favorizat descoperirea curajul de a fi ea însăși în fața părinții și frații ei, in Nunta lui Jenny, dar în timp ce distribuția fină tachinează din sclipiri de nuanță aici și acolo, de film Mary Agnes Donoghue joacă ca o serie de mână care deține exerciții de creștere pentru conservatorii închise la minte, și se bazează prea mult pe final de legarea–nod pentru ambele impuls dramatic și închiderea emoțională. A turnat nume-Y și accidental calendarul de actualitate va asigura o parte din expunerea audiență pentru acest 31 iulie IFC eliberare.

Păstrarea personajele în întuneric de prea mult timp în timp ce basculare pe publicul prea devreme poate fi o strategie riscantă, și telespectatorii pot fi iertat pentru rulare ochii lor când Jenny Heigl a se întoarce acasă pentru o funcție familie și are de a face cu de obicei “Când ai de gând să găsească un tânăr frumos și să se stabilească în jos? “cereri de părinții ei, Eddie (Tom Wilkinson) și Rose (Linda Emond). Fratele ei, Michael (Matei Metzger), in Nunta lui Jenny, trece prin obișnuită cinci-al doilea rutina de a încerca să stabilească o cu un prieten, în timp ce sora lor băgăcios, Anne (Grace Gummer), ei bursuci necontenit despre viața ei dragoste aparent inexistente. Când Jenny insistă în liniște e într-o relație, dar refuză să spun nimic mai mult, Anne devine oarecum convins că sora ei este datând un barbat casatorit – un punct complot prostie care devine târât afară de câteva bătăi mai mult decât este necesar.

Publicul va fi dat seama ce se întâmplă cu mult înainte de Jenny se întoarce la apartamentul ei în oraș și salută ei “colega de camera,” Kitty (Alexis Bledel), care este de fapt partenerul ei de cinci ani. Dar când Eddie dă Jenny o discuție agitare despre bucuriile căsătoresc și ridica o familie, el stabilește involuntar fiica sa pe un curs care o va duce să anunțe la părinții ei că e gay, in filmul Nunta lui Jenny, și că ea și Kitty se căsătoresc. Cum aceste două revelații devin treptat cunoscut de întreaga familie și prietenii lor apropiați, scurgeri și ricoșează de la o persoană la alta, este explorat într-un mod rezonabil sensibile caracter specific – de la diferite nuante de stangacie care se dezvolta intre Jenny și ei părinți, la reacția ascuțit de Anne, care e mai puțin supărat despre sexualitatea surorii ei decât ea despre toate secretul.

Nu e de mirare că frații lui Jenny sunt tineri și destul de progresivă a nu fi prea deranjat de știri (sau chiar că surprins, în cazul lui Michael). Ei părinți, suburbiilor-tradiție minte că acestea sunt, se dovedesc mult mai puțin accepta. Religia, deși un factor, nu pare a fi principala problemă pentru mama și tata, care sunt mai preocupați de rușine și dezaprobarea vor trebui să îndure din place de cel mai bun prieten bârfitoare Rose (Diana Hardcastle) și mult timp lui Eddie co-lucrător (Sam McMurray). Și astfel ei cer Jenny a păstra adevărul în secret – ceva ce ea nu mai este dispus să facă, in Nunta lui Jenny, ca ea face clar în două rants furios, elocvente, care va atrage probabil noroc și pumnul Pompe de telespectatori, cum ar fi-minded în audiență.