filme-online-banner

O dragoste nebuna – Crazy Kind of Love (2013) film online subtitrat

Regia: Sarah Siegel-Magness
Actori: Aly Michalka, Zach Gilford, Amanda Crew, Bobbi Sue Luther, Eva Longoria
Anul: 2013
Gen: Romantic, Drama, Comedie
IMDB: 5.8/10

Copilul bastard nesfântă de un buget redus, după teatru școală și limpest, comedia romantica cel mai derivat imaginabile, Crazy fel de încercări place să existe atât un spumos provenind de poveste vârstă și o dramă mai sumbru, iar acesta nu complet la ambele. Atât de puțin se simte autentic că ridică întrebarea dacă cei implicați sunt în realitate savanți idioți și au artizanale una dintre cele parodii cele mai subtile din toate timpurile.

Cel mai autentic compliment pot plăti la acest epava este că totul în joc este cea mai mare parte inofensiv, dar care, cu siguranță nu înseamnă că nu este încă o insultă la privitorului. În cazul în care indicii muzicale on-the-nas și atroce inventate Meet-drăguț între tineri conduce noastre nu sunt suficiente pentru a conduce vă se amestecă nebun devreme, O dragoste nebuna se va folosi în curând de grevă a treia, a patra și știu câta ca continuă pentru a arăta absolut nici înțelegere cu privire la modul normal de oameni reacționează în cele mai simple situații. Dacă cineva poate să-mi spui cu sinceritate că au fost la o petrecere descris în primul act al filmului O dragoste nebuna sau a fost ascuns la o dezvaluiti divorț așa cum a făcut aici cea rugam sa ne contactati imediat cum fac eu, de fapt, dorința de a călătoriei la Narnia.

Și aceste greșeli sunt printre cele mai evidente, la fel de nebun fel de dragoste are, de asemenea, orice ocazie pentru a fi prețioase și, în schimb doar face lucrurile incomode, chiar și în momentele mai mici, mai intime – instanțe care ar fi trebuit reined înapoi și stânga sa desfasoare cu onestitate emotionala, nu în vena unui sitcom rău. Întregul efort este cu atât mai insultător în abordarea temelor ca cresc în umbra de greutăți și divorț cu grija unui scris tween în ea licențiat jurnal o singură direcție in O dragoste nebuna.

În timp ce directorul Sarah Siegel-Magness trebuie să își asume responsabilitatea pentru ample nu moderarea actorii ei, nimeni nu trebuie să se uite foarte departe pentru a găsi vinovatul din spatele sinuciderea emotionala a Crazy fel de dragoste. Da, cel care furnizează lațul este scriitor Karen McCullah Lutz a cărui credite recente includ Ugly Truth, Iepurașul casei și E Man – wow. Pentru a fi corect, in filmul O dragoste nebuna, a făcut împrumuta stiloul ei la unele clasice minore la sfarsitul anilor ’90-timpurii aughties cu 10 Lucruri care-mi plac la tine și punct de vedere legal Bonde, dar este clar că ea mulse liceu-drama spunky vaca eroina de ani în urmă uscate și este acum doar orbitoare yanking, sperând ceva de valoare va picura afară.